«Melnajā piektdienā» uzstāsies metālmūzikas grupa «Nile»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Smagās mūzikas klubā "Melnā piektdiena" 31.martā savas koncertturnejas "What Should Not Be Unearthed part II" laikā uzstāsies ASV "brutal tehnical death metal" leģenda - grupa "Nile".

Grupa "Nile" savu darbību uzsāka 1993.gadā. No sākotnējā sastāva grupā darbojas ģitārists un vokālists Karls Sanderss. Viņš ir autors vairumam mūzikas un dziesmu tekstu un ir viens no labākajiem "death" metāla ģitāristiem pasaulē.

"Nile" unikalitātes formulā ietilpst tehniskā "death" metāla un tradicionālās Austrumu mūzikas kombinācija ar grupas līdera Karla Sandersa dziļajām zināšanām par eģiptoloģiju un citām Vidējo Austrumu kultūrām. Šīs veiksmīgās simbiozes rezultātā radusies ekstrēmi sarežģīta, ātra mūzika ar tekstiem, kas vēsta par antīkās kultūras mantojumu.

"Grupa "Nile" ir viena no spēcīgākajām vienībām uz modernās "death" metāla skatuves. Vienīgais, kas var nedaudz piezemēt sajūsmu par meistarību, ko viņi demonstrē ar katru albumu, ir fakts, ka klausītāji un kritiķi ir tik ļoti pieraduši saņemt no viņiem ekskluzīvu lieliskumu, ka katrs veikums tiek uztverts kā norma, dabisks apliecinājums unikalitātei," norāda kluba "Melnā piektdiena" pārstāvji.

Koncertā uzstāsies arī "mezopotamian black/thrash metal" grupa "Melechesh" un itāļi "Embryo".
 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti