«Melnajā piektdienā» aprīlī uzstāsies «Cannibal Corpse»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

"Melnajā piektdienā" 23. aprīlī savas Eiropas turnejas ietvaros uzstāsies ASV death metal veterāni "Cannibal Corpse". Savukārt iesildītāju statusā uzstāsies "Krisiun" un "Hideous Divinity".

Grupas "Cannibal Corpse" sastāvā 23. aprīlī koncertā būs Džordžs Corpsegrinder Fišers (vokāls), Aleks Vebsters (bass), Robs Barets (ģitāra), Pats O'Braiens (ģitāra), Pols Mazurkevičs (bungas). Koncerta sākums plkst. 20, bet ieeja klubā jau no plkst. 19.

Grupa "Cannibal Corpse" dzimusi 1980. gadu beigās un līdz šim kopumā laidusi klajā 13 studijas albumus.

"Cannibal Corpse" debijas ieraksts "Eaten Back to Life" iznāca 1990. gadā. Mūzikas kritiķi albumu nolīdzināja līdz ar zemi, šausminoties par tekstiem un pussapuvušu līķi uz albuma vāka, bet alternatīvi noskaņotā publika ierakstu uzņēma ar sajūsmu.

Jau nākamie "Cannibal Corpse" albumi "Butchered at Birth" (1991) un "Tomb Of The Mutilated" (1992) pacēla mūziķus kulta grupas statusā. Albumiem sekoja arī pirmie koncerti Eiropā un Krievijā. 1994. gadā iznākusī plate "The Bleeding" guva vēl lielākus panākumus, kļūstot par vienu no pārdotākajiem death metal albumiem. Taču šis albums iezīmē arī zināmu lūzuma grupas darbībā. Proti, ieraksta laikā aizsākušās nesaskaņas noved pie tā, ka no grupas aiziet tās tā brīža līderis Kriss Bārnss. Viņa vietā stājās Džordžs Fišers (pirms tam spēlējis grupā "Monstrosity").

Lielā steigā uz kvalitātes rēķina tika ierakstīts albums "Vile" (1996), tad sekoja gadu ilga koncerttūre, tad albums "Gallery of Suicide" (1998), vēl pēc gada – "Bloodthirst". 2000. gadā nāk klajā "Cannibal Corpse" koncertieraksts "Live Cannibalism", kam seko ne visai veiksmīgie "Gore Obsessed" un "The Wretched Spawn".

Pēc krituma grupas "Cannibal Corpse" darbībā sekoja pacēlums – albums "Kill", kas aizrauj ar jaunu sparu un pavisam melniem tekstiem. Tad seko vēl divi albumi: Evisceration Plague (2009) un Torture (2012).

Un visbeidzot 2014.gadā iznāk trīspadsmitais grupas "Cannibal Corpse" ieraksts "A Skeletal Domain".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti