Rīta Panorāma

Intervija ar premjeru Māri Kučinski

Rīta Panorāma

Laika ziņas

Intervija ar dziedātāju Meldru

Meldra gatavo jaunu albumu un strādā Lielbritānijā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Dziedātāja Meldra Gūža intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" atklāj, ka Lielbritānijā nodibinājusi mūzikas producēšanas un sinhronizācijas uzņēmumu "The Song Lab". Mūziķe sola, ka 2017. gadā dienas gaismu ieraudzīs viņas jaunais albums.

Meldra stāsta, ka pēc Modernās mūzikas akadēmijas pabeigšanas 2009. gadā Apvienotajā Karalistē viņa divus gadus strādājusi ASV, bet pēc tam atgriezusies Lielbritānijā, kur nodibinājusi pati savu uzņēmumu "The Song Lab", kas nodarbojas ar mūzikas producēšanu. Dzīvojot Lielbritānijā, Meldrai kā sesijas mūziķei bijusi sadarbība ar Rodu Stjuartu. Viņa "nedaudz piespēlējusi" bandžo Stjuarta jaunā singla prezentācijā.

Savukārt ASV Meldra noslēgusi mūzikas menedžmenta līgumu un rakstījusi dziesmas.

"Tā bija lieliska pieredze, kas patiesībā kalpo man tagad tajā, ar ko es nodarbojos - saistīts ar [mūzikas] rakstīšanas specifiskiem nolūkiem," skaidro mūziķe.

"Pie reizes turpinu rakstīt dziesmas pati. Lēnām strādāju pie sava nākamā albuma," saka Meldra, solot albuma iznākšanu, iespējams, nākamā gada pavasarī.

Runājot Meldras vārdiem, albums nebūs tik roķīgs, kā viņai ierasts, bet gan vairāk ar akustiskajām ģitārām un popmūzikas noskaņām.

Iepazīstinot ar savu šībrīža daiļradi, Meldra "Rīta Panorāmā" piedāvā dziesmas "Crystal Clear" akustisko versiju, bet pilna šīs dziesmas versija atrodama mūzikas straumēšanas un lejupielādes vietnēs.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Dziedātāja Meldra kļuva pazīstama, kopā ar tēvu Johny Salamander piedaloties Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā atlasē. 2004. gadā ar dziesmu "We Share The Sun" viņa ieguva otro vietu, bet 2007. gadā ar dziesmu "The Legends Of Rock N' Roll" - septīto vietu. 2011. gadā iznāca Meldras soloalbums.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti