Megan Thee Stallion, Jamie xx un citi mūziķi papildina «Positivus» festivāla programmu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Papildināta šīsvasaras "Positivus" festivāla programma, un šī gada festivāla galvenie mākslinieku būs A$AP Rocky, Megan Thee Stallion un Jamie xx, informē festivāla pārstāvji.

Tāpat festivāla programmu papildina Caribou, "Black Midi", SoFaygo, Moses Sumney, "Black Country, New Road", Bas, pašmāju ansis, "Citi zēni", Arturs Skutelis, rolands če, "Sudden Lights", Būū, Edavārdi, Prusax, "Sigma", Elizabete Gaile, VIŅA, MUUD, Ods, Zeļģis, "Nova Koma", $ourJ un daudzi citi.

Festivāla rīkotāji mūziķi Megan Thee Stallion piesaka kā "absolūti globālu mūzikas fenomenu, kultūras ikonu un vienu no karstākajiem sieviešu hip-hop vārdiem". 2019. gadā Megan Thee Stallion ierindojās Amerikas hip-hop apritē sevi piesakot starp spēcīgākajām sieviešu hip-hop māksliniecēm. Saņēmusi trīs "Grammy" apbalvojumus "Labākā repa māksliniece", "Labākais repa izpildījums" un "Labākā repa dziesma" ar dziesmu "Savage". Pēc minialbuma "Fever" un "Suga" Megan Thee Stallion 2020. gadā izdeva savu debijas albumu "Good News", kur divas dziesmas iekļuva ASV topa pirmajās vietās – "Savage", remikss kopā ar superzvaigzni Beyoncé un "WAP", kur viņa pievienojās Cardi B. Pavisam nesen, klajā nāca arī kopprojekts ar popmūzikas zvaigzni Dua Lipa dziesmā "Sweetiest Pie".

Savukārt par Jamie xx "Positivus" rīkotāji  teic, ka viņš "rada visskaistāko, smalkā indie, R&B un deju mūzikas sajaukumu kādu vien var iedomāties un pasaulē ir labi pazīstams kā grupas "The xx" galvenais dalībnieks. Jamie xx atsauc atmiņā 2013. gada "Positivus" festivālu, kurā piedzīvojām burvīgo "The xx" koncertu un esam pārliecināti, ka Jamie xx uzstāšanās šovasar ir gadiem gaidīts notikums." Jamie xx ir pieprasīts gan kā solo mākslinieks, gan kā dīdžejs tādām pasaules mēroga zvaigznēm kā Adele, "Florence + The Machine", Gil Scott-Heron un daudziem citiem. 2015. gadā izdeva izslavēto debijas albumu "In Colour", kurā iekļautas dziesmas kā "Loud Places", "I Know There’s Gonna Be (Good Times)" un "Gosh". Vienlaikus apvienojot dīdžejošanu, remiksēšanu, producēšanu un jauna materiāla tapšanu kopā ar "The xx", 2020. gadā Jamie xx izdeva savu jaunāko hitu "Idontknow".

"Positivus" festivāls šī gada 15. un 16. jūlijā pirmo reizi notiks Rīgā, Lucavsalā.

Šobrīd apstiprinātie 2022. gada "Positivus" festivāla mākslinieki: A$AP Rocky, Megan Thee Stallion, Jamie xx, Caribou, Thundercat, Yves Tumor & Its band, SoFaygo, Bas, Moses Sumney, "Black Midi", "Black Country, New Road", ansis, "Citi zēni", Arturs Skutelis, rolands če, Būū, Edavārdi, Prusax, VIŅA, "Sudden Lights", "Sigma", Elizabete Gaile, MUUD, Ods, Zeļģis, "Nova Koma", $ourJ. Programma vēl tiks papildināta.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti