Mārtiņš Ruskis paziņo par skatuves vārda maiņu un publicē jaunu dziesmu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Dziesma “Mēs paliekam kopā” ir vēstnesis Mārtiņa Kantera (Ruska) jaunajam albumam, kas būs ieturēts kantri mūzikas ievirzēs, informēja mūziķa pārstāvji. Mūziķis Mārtiņš Ruskis paziņoja, ka nolēmis mainīt skatuves vārdu un turpmāk klausītājiem būs pazīstams ar vārdu Mārtiņš Kanters.

“Iepazīstinot klausītājus ar kantri mūzikas dažādību un mūsdienīgu skanējumu, ko tā sniedz, dziesma tapusi jau pirms diviem gadiem, bet pavisam nesen to pielāgojām “country rock” skanējumam, un tā ieguva pavisam citu jaudu un aprises. Dziesma vēsta par kādu ļoti laimīgu pāri, kas nevēlas skaitīt laiku, ko pavada viens ar otru, bet grib vienkārši būt kopā, cik ilgi vien sirds to vēlēsies,” pastāstīja Kanters.

Dziesmas “Mēs paliekam kopā” vārdu autors ir Kanters, mūzikas autori – Jānis Kalve, Artūrs Palkevičs, Lotars Lodziņš, aranžējumu veidojis Juris Ludženieks, ģitāras pavadījumu – Jānis Čubars.

“Jau četrus gadus ieraksts pasē liecina, ka esmu Mārtiņš Kanters. Agrāk biju plānojis startēt akadēmiskajā mūzikā ar šo uzvārdu, bet, laikam ejot, esmu sapratis, ka tas labi iederētos arī populārajā mūzikā. Zinu, ka paies laiks, līdz mani klausītāji pieradīs pie pārmaiņām, bet pats jūtos ļoti labi,” apgalvoja mūziķis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti