Rīta Panorāma

Intervija ar Vari Teivānu

Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Arti Dvarionu

Intervija ar Martu Grigali

Marta Grigale maina skatuves vārdu un izdod jaunu dziesmu «Manās rokās visi ziedi novīst»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Martai Grigalei iznāk jauna dziesma «Manās rokās visi ziedi novīst», un piektdien, 27.jūlijā, savā vārdadienā viņa izvēlējās arī pieteikt jaunu skatuves vārdu un turpmāk sevi dēvēt – MARTA.

Dziedātāja LTV “Rīta panorāmai” pastāstīja, ka jauns skatuves vārds izvēlēts, jo “prasījās pēc svaigas elpas, kopš pirmās dziesmas iznākšanas daudz kas saprasts un noticis, un vienkārši šis vārds saskan ar manu mūziku”.

“Es neko jaunu neizgudroju, tikai vienkāršoju esošo vārdu,” sacīja MARTA, piebilstot, ka viņai šis vārds vienmēr paticis.

Lai gan šāds īss vārds būtu vieglāk atpazīstams arī starptautiski, viņa sacīja, ka tas nebija noteicošais iemesls.

Savukārt jaunā dziesma tapusi kā komandas darbs, atklāja dziedātāja. Viņai bija ideja, dziesma bija gatava par 50%, tad viņa satika DJ Rudd, kas producēja, Māru Upmani-Holšteinu, kas palīdzēja ar vārdiem, un Kristapu Ērgli, kas nāca talkā ar muzikālajām lietām, “un labi ka tā, jo es sapratu, ka komandas darbs daudz ko spēj panākt, [..] man liels prieks par procesu un rezultātu”, pastāstīja MARTA.

Dziesmas nosaukums gan ir metafora, gan nav, jo “man mājas ziedi neturas, ja vien tas nav kaut kāds kaktuss, kuram nav nepieciešama nekāda aprūpe”, bet, protams tā ir arī metafora, jo “man patīk mūzikā ceļot laikā un telpā un izdzīvot lietas, kas izdzīvotas, un šī dziesma ir par to, ko es kādreiz esmu izjutusi savā dzīvē”, atklāja dziedātāja.  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti