Rīta Panorāma

Intervija ar satiksmes ministru Tāli Linkaitu

Rīta Panorāma

Austrijā atklāts tradicionālais Ziemassvētku tirdziņš

Jauna dziesma - "Gavilējiet zvaigznes".

Marija Naumova radījusi dziesmu «Gavilējiet zvaigznes» ar Nika Matvejeva mūziku

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Marija Naumova ar Kristapu Grasi radījuši dziesmu “Gavilējiet zvaigznes”, kam pamatā Nika Matvejeva radīta mūzika un Marata Samauska vārdi. Māksliniece aicina uz koncertprogrammu, kuru caurvij Ziemassvētku un mammas tēmas. Kā LTV raidījumā "Rīta Panorāma" stāsta Naumova – programma tapusi, atzīmējot viņas mammas jubileju.

Par dziesmu “Gavilējiet Zvaigznes” Marija Naumova paziņojumā medijiem raksta:

“Mums ar Niku bija iecere – ierakstīt  Ziemassvētku albumu, toreiz viņš man atsūtīja vairākas dziesmas. Šim albumam, diemžēl, nebija lemts nonākt pie klausītājiem, jo Nikam bija cits ceļš paredzēts... 

Par laimi, visas dziesmas palika manā datorā un, būšu atklāta, ilgi tās nespēju paklausīties, tas bija skumjš laiks. Pagājušajā gadā, kad gatavoju ziemas programmu “Pa īstam”, bija skaidrs, ka “Gavilējiet zvaigznes”  būs mana koncerta pats sākums, kas klausītāju uzreiz aizvedīs tajās sajūtās un pārdomās, kas mūs apciemo tikai šajā gadalaikā, kad āra snieg sniegs. Šīs sajūtas mēs tikko sajutām koncertā, kas notika Pirmajā adventē. Nikam Matvejevam ir ļoti īpaša, ne ar ko nesalīdzināma mūzika, tāda bija arī viņa balss un viņš pats...”

Dziesmas ierakstā piedalījās arī Ingus Feldmanis – ģitāra, Rolands Beļēvičs – klavieres, Norberts Skraucis – kontrabass, Jegors Kovaikovs – ģitara, , Līga Robežniece – pavadošais vokāls, Andris Buiķis – sitamie instrumenti. Skaņu inženieris – Edgars Skrāģis, Producents – Kristaps Grasis.

Tuvākie koncerti:

15. decembrī – Dubultu Ev.lut. baznīcā,

25. decembrī – Tukuma Ev.lut. baznīcā,

26. decembrī – Alūksnes Kultūras centrā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti