Marija Naumova laiž klajā pirmo singlu no topošā albuma «Uz ilūziju tilta»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Dziedātāja Marija Naumova laidusi klajā pirmo singlu no rudenī gaidāmā jaunā albuma "Uz ilūziju tilta". Dziesmas "Vasaras nakts" vārdu autors ir Kārlis Vērdiņš, mūzikas autors - Sebastjens Žinjo.

Dziedātāja Marija Naumova pēc vairāku gadu pārtraukuma strādā pie jauna albuma izdošanas šī gada rudenī. Topošajā albumā "Uz ilūziju tilta" būs 10 jaunas oriģinālkompozīcijas.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Albuma dziesmu vārdus rakstījuši izcili latviešu dzejnieki Jānis Peters un Kārlis Vērdiņš, savukārt mūziku komponējis Sebastjens Žinjo, ģitāras spēles virtuozs, čellists, mākslinieks un viens no labākajiem ''manuš" (manouch) jeb franču džeza stila ģitāristiem pasaulē.

Albuma muzikālais pavadījums ierakstīts Parīzes ierakstu studijā "Midlive", kura vairāk pazīstama kā "Vogue" studija ar 60 gadu veiksmīgas darbības vēsturi. Ierakstā piedalījušies franču mūziķi, to starpā Sebastjens Žinjo un Samī Dusso, kas Latvijas publikai ir pazīstami no Marijas iepriekšējiem projektiem, talantīgais franču vijolnieks Matiass Levi, kurš plūcis laurus vairākos starptautiskos konkursos, Francijā populārais džeza pianists Lorents Epstei, brīnumainā jaunā akardioniste Merilla Abasa un citi .

Marija Naumova pēdējo četru gadu laikā apbraukājusi Latviju, sniedzot 40 koncertu programmu "Pusnakts Parīzē". 2013. un 2014.gadā dziedātāja pārsteidza pavisam neierastā veidolā programmā "Romani Rat" (Čigānu nakts), pulcējot uz skatuves profesionālus māksliniekus no piecām valstīm.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti