Marija Naumova dosies koncertturnejā «Pusnakts Parīzē»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Dziedātāja Marija Naumova ar koncertprogrammu "Pusnakts Parīzē" augustā viesosies vairākās Latvijas pilsētās.

Koncertu īpašie viesi būs mūziķi no Francijas - virtuozais ģitārists, čellists un koncerta mūzikas aranžētājs Sebastjens Žinjo un akordeonists Fransuā Parizi.

Koncertprogrammā "Pusnakts Parīzē" iekļautas skaistākās franču melodijas - gan labi zināmas, gan ne tik bieži dzirdētas. "Pusnakts Parīzē" ir juteklisks un izjusts muzikāls stāsts par Parīzi, eleganci, mīlestību, skumjām, ilgām un sapņiem.

Koncertprogramma pirmo reizi izskanēja pirms diviem gadiem, taču šoreiz dziedātāja sola atšķirīgu muzikālo pastaigu pa Parīzi. Koncertprogramma "Pusnakts Parīzē" veidota kā muzikāla izrāde, jo Marija Naumova ne tikai dzied, bet arī stāsta par Parīzi un par dziesmām, ko izpilda, to rašanos.

Kopā ar Mariju Naumovu koncertos piedalīsies akardeonists Fransuā Parizi. Viņš ir uzrakstījis mūziku Vudija Alena filmai "Pusnakts Parīzē". Koncertā gaitā tiks atskaņoti jauni skaņdarbi, ko Fransuā Parizi un Brigita Reno uzrakstījuši speciāli dziedātājai Marijai Naumovai.

"Klausītājus aizvest muzikālā pastaigā pa pasaules romantiskāko pilsētu man palīdzēs lieliski mūziķi no Francijas. Ja Fransuā Parizī virtuozitāti skatītāji jau novērtēja iepriekšējos "Pusnakts Parīzē" koncertos, tad, domāju, daudziem Sabatjans Žinjo būs atklājums un pārsteigums. Sebastjans ir ārkārtīgi talantīgs cilvēks, kura mūzikas izjūta aizrauj un aizkustina," norāda Marija Naumova.

Marijas Naumovas koncertprogramma "Pusnakts Parīzē" skanēs 21.augustā Ādažu kultūras centrā, 22.augustā Limbažu kultūras namā, 23.augustā Vidzemes koncertzālē "Cēsis", 24.augustā Mārupes kultūras namā, 28.augustā Aizkraukles kultūras namā, 29.augustā Krustpils kultūras namā Jēkabpilī, 30.augustā Latgales vēstniecībā "Gors" Rēzeknē un 31.augustā Krāslavas kultūras namā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti