Kultūras ziņas

"Parādu piedzinēji" - debija literatūrā

Kultūras ziņas

Divas izstādes, kopīgs stāsts

Marija Naumova – 20 gadi uz skatuves

Marija Naumova - 20 gadi uz skatuves

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Šarmantajai un vienmēr elegantajai dziedātājai Marijai Naumovai radošās izpausmes vienmēr saistījušās ar Francijas kultūru un mūziku. Arī jaunākajā koncertprogrammā "Kādā jaukā dienā", kas ceturtdienas, 27.augusta, vakarā izskanēs Jelgavā, bet pēc tam arī Valmierā, Liepājā un Dzintaru koncertzālē Jūrmalā, ar dziedātāju kopā uz skatuves kāps viesi no Francijas.

Patiecoties mātei, kura bija aktrise, Marija Naumova ļoti agri apzinājās, kādu enerģiju sniedz skatuve. Kad talants iet roku rokā ar centību, tas gandrīz vienmēr vainagojas ar panākumiem, un nu dziedātāja atzīmē 20 gadu jubileju, kopš aktīvi koncertē. Taču interesanti, ka uztraukums pirms uzstāšanās ir tikai vairojies.

"Mans mērķis - lai tas, ko es daru, ir interesanti man; ja tas būs interesanti man, tad varēšu ieinteresēt savus skatītājus un klausītājus. Tas ir interešu jautājums. Un man vienmēr gribas atrast kaut ko jaunu sev," saka dziedātāja.

Jau astoņus gadus Marijas Naumovas dzīve daļēji saistās ar Franciju, ar kuras kultūru un mūziku dziedātāju aizrāvusies jau sen. Kopā ar dziedātāju koncertos uzstāsies viņas draugi no Francijas. Sebastjens Žinjo ir ne tikai lielisks ģitārists, bet arī  jauno dziesmu autors, kurām vārdus ir uzrakstījis Jānis Peters.

"Tas nebija viegls uzdevums, jo es nesapratu tekstu, strādājām telefoniski vai internetā, jo Marija bija Latvijā, es Parīzē, bet galu galā šis izaicinājums man ir vainagojies ar skaistu rezultātu," pauž franču ģitārists Sebastjens Žinjo.

Koncertā "Kādā jaukā dienā" iekļautas dziesmas jaunā, Sebastjena Žinjo aranžējumā no atšķirīgiem posmiem dziedātājas karjerā, kā arī pilnīgi jaunas kompozīcijas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti