Mākslas centrā «Noass» šovasar notiks bezmaksas neatkarīgās mūzikas pasākumu cikls «Noskaņas»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Mākslas centrā "Noass" šovasar notiks bezmaksas neatkarīgās mūzikas pasākumu cikls "Noskaņas", lai veicinātu Latvijas neatkarīgās mūzikas skatuves dažādības popularizēšanu un tās iepazīšanu, informēja organizatori.

Mūzikas dažādo stilu daudzveidība, aspekti, paaudzes un pieredzes – jūlija un augusta ceturtdienās pulksten 20.00 uz skatuves kāps Latvijas mākslinieki – no indie roka, hip hopa līdz pat eksperimentālai un avangarda improvizācijas mūzikai.

Savukārt trešdienu vakaros turpinās starptautiskās video mākslas skates "Ūdensgabali" seansi – iespēja iepazīt globālās aktualitātes un jaunākās tendences video mākslas pasaulē, kā arī gūt vispārēju priekšstatu par tās plašajām izpausmēm.

Programmā:

14.07. "Pamirt" – eksperimentālā kamermūzika jeb neoklasikas, gotikas un mūsdienu eksperimentālās mūzikas sajaukums.

21.07. Žaks, Bush, WX – Latvijas hip hop pārstāvji, kas, kontrastā ar citiem žanra pārstāvjiem, ierakstus izdod, bet salīdzinoši reti koncertē.

28.07. "Amorālā psihoze" – no džeza līdz avangardam, improvizācijas orķestris, kas variē sastāvos, bet allaž ir kā maza ekskursija mūziķu spējās, prasmēs un talantos mijiedarboties savstarpēji.

4.8.  Staņislavs Judins un Asnate Rancāne – etnomūzikas duets, kuru veido kontrabasists Staņislavs Judins un dziedātāja Asnate Rancāne. Tas radies no idejas apvienot atšķirīgās muzikālās pieredzes.

11.08. Evija Vēbere – latviešu dziedātāja, avantpopa un indie žanru mūziķe, kuras specifisko balsi grūti sajaukt ar kādu citu.

18.08. "Martas asinis" – indie un alternatīvās mūzikas sajaukums, ražīga grupa ar spēcīgu humora izjūtu. Pēc ilgāka klusuma brīža grupa ir atpakaļ mūzikas apritē.

25.08. "Šķembas" un "Šņķ" – "Šķembas" ir 80. gados radusies meiteņu rokgrupa, kas spēlē rokmūziku. Ar mainīgem sastāviem, bet grupa ir atgriezusies apritē. "Šņķ" – jaunās paaudzes meiteņu pankgrupa.

Ieeja bezmaksas, pasākumu sēriju atbalsta Rīgas dome.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti