Madonas novada Praulienā sešas dienas risināsies 20. «Ģitāristu sesija»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Madonas novada Praulienas skolā svētdien, 23. oktobrī, sāksies "Ģitāristu sesija", kas notiks divdesmito reizi un ilgs kopumā sešas dienas.

 

Šogad programmā ir pieejamas dažādas meistarklases, plānoti 18 koncerti, atpūtas brauciens uz Cesvaines pili un Mārcienas muižu.

Sesijas laikā notiks darbs grupās, kas vainagosies ar krāšņu noslēguma koncertu. Šogad "Ģitāristu sesijai" pieteikušies nedaudz vairāk kā 70 dalībnieki no visas Latvijas.

""Ģitāristu sesiju" var nosaukt arī par nometni. Tās ir nodarbības un meistarklases sešās grupās, tajā skaitā tiek mācītas elektriskās ģitāras, akustiskās ģitāras, basģitāras, vokāls, bungas un otro gadu arī kokles. Notiks džemsesijas un koncerti," stāstīja "Ģitāristu sesijas" organizators Imants Pulkstenis.

Madonas novada Praulienā sešas dienas risināsies «Ģitāristu sesija»
00:00 / 00:58
Lejuplādēt

Uz sesijas noslēguma koncertu, kas norisināsies 28. oktobrī Praulienas skolā, tiek gaidīti visi, kas iepriekš piedalījušies - tie, kas šo sesiju uzturējuši daudzu gadu garumā. Tie ir meistari, organizatoru grupas, kas bijušas mainīgas šo gadu laikā.

Noslēguma koncertā uzstāsies paši sesijas dalībnieki un meistari speciālā uzvedumā "Pink Floyd" kaverversija "Another Brick In The Wall".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti