Madonas novadā notiks gadskārtējā Ģitāristu sesija

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Madonas novada Praulienas skolā oktobra beigās notiks gadskārtējā Ģitāristu sesija, pavēstīja projekta pārstāvis Kristaps Toms Gūtmanis.

Plānoti gan kvalifikācijas celšanas semināri mūzikas pedagogiem, gan meistarklases ģitāristiem, vokālistiem, koklētājiem un rokgrupām Latvijā atzītu mūziķu vadībā. Līdztekus tam iecerēti konkursi, koncerti un dalībnieku atpūtas tūre pie Gunāra Igauņa uz mūzikas instrumentu muzeju.

Akustiskās ģitāras grupas nodarbības vadīs Andris Jeziks, Rihards Lībietis un Artūrs Zemnieks, elektroģitāras grupas būs Artura Liedes, Jāņa Kalniņa un Andreja Vasiļjeva pārziņā, bet Filips Spaldings (Lielbritānija) un Kristaps Ērglis vadīs basģitāristu grupu.

Ar vokālistiem strādās Andrejs Gradinarovs, Ervīns Ramiņš un Jānis Apeinis. Kokles nodarbību grupu vadīs Rasa Vītola, Ģirts Laube un Ansis Jansons, bet budziniekiem nodarbības pasniegs Andris Buiķis un Andžejs Grauds.

Gadskārtējā Ģitāristu sesija notiks no 25. līdz 30.oktobrim. Pieteikties var līdz 20.oktobrim Ģitāristu sesijas mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti