«Līvu» un Paula koncertiem Dzintaros liela piekrišana

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Lielu skatītāju atsaucību izpelnījušies Dzintaros 21.un 22.augustā paredzētie koncerti – Jāņa Groduma piemiņai veltītais grupas „Līvi” koncerts “Nezāles neiznīkst” un Raimonda Paula un Guntara Rača dziesmu koncerts “Nekur nav tik labi kā mājās”, lsm.lv informē koncertu rīkotāji.

Ja uz „Līviem” atlicis vairs tikai neliels stāvvietu biļešu skaits, tad “Nekur nav tik labi kā mājās” jau labu laiku izpārdots un jau oktobrī tiek plānota uzstāšanās Valmierā, Liepājā, Jelgavā un Madonā.

Koncerts „Nekur nav tik labi kā mājās” – smiekli un asaras

“Smiekli un asaras,” Raimonds Pauls īsi un skaidri komentē jauno koncertprogrammu, kurā skanēs zināmākās un lipīgākās melodijas no nesen izdotās Raimonda Paula un Guntara Rača 100 populārāko dziesmu grāmatas.

Koncertos pie klavierēm būs pats Maestro. Dažādu izpildītāju sniegumā skanēs “Kūko kūko dzeguzīte”, “Anniņa vanniņā”, “Par to (Raudāja māte)”, “Baltā dziesma”, “Lecam pa vecam”, “Cāļus skaita rudenī” un daudzas citas dziesmas, kā arī divi pirmatskaņojumi, ko izpildīs komonista jaunais favorīts, talantīgais aktieris Daumants Kalniņš.

„Līvu” koncerts – ziedojums Groduma piemineklim

Jāņa Groduma piemiņas saglabāšanai veltītā „Līvu” koncerta mērķis ir vākt līdzekļus, lai īstenotu mūziķa dzīvesbiedres Elitas Patmalnieces ieceri izveidot Groduma piemiņas vietu. Katra nopirktā biļete ir ziedojums topošajam piemineklim.

Metālmākslinieks Reinis Kuncītis ķēries pie pieminekļa meta izstrādes, savukārt Liepājas pilsētas dome tam atvēlējusi vietu Liepājas Rožu laukumā. Pats Grodums Rožu laukumam savulaik veltījis dziesmu, un tieši tur izkaisīti viņa pelni.


Jānis Grodums. Publicitātes foto

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti