Rīta Panorāma

Intervija ar Uldi Līkopu

Rīta Panorāma

Peldošajā galerijā NOASS izrāde PADEGS-PADEGS

"Live Fest 2016" Kuldīgā

«Live Fest 2016» festivālā Kuldīgu pieskandinās oriģināli mākslinieki

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Jau ceturto reizi Kuldīgā notiks festivāls “Live Fest”, un tajā organizatori sola tādus māksliniekus, kas līdz šim nav bijuši visos festivālos. "Live Fest 2016" notiks sestdien, 6.augustā, Kuldīgas pilsētas estrādē. 

"Mūsu festivāls atšķiras ar to, ka mēs neizvēlamies tos latviešu māksliniekus, kas jau spēlē visos festivālos," LTV "Rīta panorāmā" atzina festivāla “Live Fest 2016” producents Ojārs Grasmanis.

Šogad festivālā uzstāsies zviedru blūza grupa "Ida Bang & The Blue Tears", grupa no Portugāles “Buda Power Blues”, Spānijas uzlecošā zvaigzne Virdžīnija Maestro, lietuviešu rokgrupa "AC/DC Project" un Lielbritānijas grupa "Letz Zep". Festivāls sāksies ar simbolisku koncertu Sv. Annas baznīcā, kurā piedalīsies latviešu mākslinieki Raimonds Tiguls, Kārlis Kazāks un Jānis Holšteins-Upmanis.

Festivāla producents, taujāts par to, cik viegli konkurēt blīvajā festivālu tirgū Latvijā, atzina: “Latvija ir brīnišķīga zeme mūzikas mīļotājiem, un konkurence ir liela. Mūsu festivāls atšķiras ar to, ka mēs neizvēlamies tos latviešu māksliniekus, kas jau spēlē visos festivālos. Man pašam arī nebūtu interesanti braukt uz festivāliem, kur atkārtojas mākslinieki, tāpēc mums ir svaigāks festivāls.”

Festivālā no latviešu māksliniekiem uzstāsies Miks Dukurs un “The Citizens LV”.

3. augustā grupa “Buda Power Blues” uzstāsies pirmajā "Live fest 2016" pasākumā koncertzālē "Palladium Riga", ko iesildīs grupa “The Sisters of Mercy".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti