Linda Leen, piedaloties «Dod pieci!»: Galvenais jautājums – vai tu esi laimīgs?

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Piedaloties labdarības maratonā „Dod pieci!”, dziedātāja Linda Leen uzsvēra, ka galvenais jautājums ir, vai tu esi laimīgs. Linda Leen kopā ar ģitāristu Rihardu Lībieti labdarības maratona stikla studijā atskaņoja dziesmu „Uzar mani kā zemi”.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Atceroties bērnību, Linda Leen pastāstīja, ka tieši attiecībās ar brāli iemācījusies darīt lietas kopā un atbalstīt otru.

Savukārt ģitāristu Rihardu Lībieti vecāki iemācījuši nebaidīties, tāpēc viņš piedzīvojis kārtīgu bērnību.

„Svarīgi pateikt vecākiem paldies, kad pienāk 18 gadi. Tas ir īstais laiks pateikt paldies,” uzsvēra Lībietis.

Runājot par vērtībām, kuras būtu jānodod nākamajām paaudzēm, Linda Leen izcēla atšķirīgā pieņemšanas spēju, bet Rihards Lībietis – mīlestību. Emocionālās veselības jautājumā Linda Leen pauda viedokli, ka emocionālā un fiziskā veselība ir nesaraujami saistītas, taču galvenais jautājums – vai tu esi laimīgs? Tikmēr Rihardam Lībietim šķiet svarīgi, ka beidzot tiek runāts arī par vīrieša emocionālo veselību.

"Dod pieci!" 2018

Laikā no 17. līdz 23.decembrim notiek sabiedrisko mediju labdarības akcija „Dod pieci”.

Šogad akcijā runājam par vajadzību veltīt vairāk kvalitatīva laika bērnam. 

Maratonā iegūtie līdzekļi caur labdarības organizāciju Ziedot.lv tiks novirzīti jaunas mācību sistēmas izveidei un ieviešanai vecākiem, kuru ģimenē ienāks bērns. Pirmo reizi maratona mērķi var atbalstīt arī ar „Ziedot.lv” dāvanu kartēm.

Konteksts:

Labdarības maratons "Dod pieci!" šogad runā par vajadzību veltīt vairāk kvalitatīva laika bērnam. Uzsverot, ka bērniem vajadzīga mīlestība un nedalīta uzmanība no abiem vecākiem, Latvijas Radio 5 dīdžeji aicina ziedot piecus eiro par dziesmu pieci.lv ēterā, lai ieviestu bezmaksas praktiskas un psiholoģiskas mācības vecākiem: kā audzināt patiesi laimīgu bērnu un nenodot savas traumas nākamajām paaudzēm.

Jau vēstīts, ka pirmajā labdarības maratona "Dod pieci!" dienā tika saziedoti 14 540 eiro.

Noskaties labdarības maratona «Dod pieci!» himnas video!

Labdarības maratonu "Dod pieci!" rīko Latvijas Radio sadarbībā ar Latvijas Televīziju, sabiedrisko mediju portālu LSM.lv un labdarības organizāciju Ziedot.lv. Maratons notiek Doma laukumā līdzās Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti