Linda Leen aicina uz Jaunā gada sagaidīšanas koncertvakariņām

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Jaunā gada sagaidīšanas svētku programmā 27., 28. un 31. decembrī restorānā “Bibliotēka No1” pirmo reizi kopā uzstāsies skatuves māksliniece Linda Leen un pianiste Agnese Egliņa. “Piens un asinis” ir koncertvakariņas trijos cēlienos, kuru laikā viesi dodas cauri laikiem, ceļojot mūzikas un gastronomijas pasaulē no viduslaikiem līdz mūsdienām, medijus informē restorāna “Bibliotēka No1” pārstāvji.

"Mūzikas programmas “Piens un asinis" iedvesma un skatupunkts ir sieviete un viņas tēls cauri gadsimtiem,” skatuves māksliniece Linda Leen dalās idejas tapšanas procesā.

“Tie ir kaislīgi muzikāli stāsti par spilgtām, spēcīgām, dzīvi pilnasinīgi tverošām sievietēm – tādām, kurām veltīja dzeju, iekaroja jaunas zemes, atdeva dzīvību dueļos un lika kaut visu pasauli pie kājām.

Telpa satumst, un mēs ienirstam vakara maģijā ar senās renesanses galma mūziku, četrrocīgu ''Riekstkodi'', spēlējamies ar operu “Karmena” un “Traviata” fragmentiem, mielojamies ar Argentīnas tango un steiku līdz pat Brodvejas mūzikliem un cabaret draiskulībai, un visbeidzot – mūsdienām, kad pie klavierēm izdziedāšu pati savu sajūtu "sievietes ādā". Ak, un vēl garšīgie Agneses stāsti un leģendas par mūzikas komponistu gastronomiskajām īpatnībām ar tūlītēju ilustrāciju klavierspēlē un uz šķīvja!"

Par muzikālās daļas papildinājumu šajā vakarā rūpēsies restorāna ''Bibliotēka No1'' šefpavārs Kaspars Barsukovs ar speciāli sagatavotu piecu kārtu vakariņu ēdienkarti un īpaši pieskaņotu vīnu un šampanieti. Caur Mocarta iecienītāko uzkodu un Argentīnas asiņaino steiku ugunīgos tango ritmos garšu piedzīvojums viesus izvedīs līdz pat eksotiskam, burleskas šova cienīgam desertam.

Noslēdzošais vakara akords – pārsteidzoša uguņošana.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti