Liepājas koncertzāles «Lielais dzintars» koncerti turpmāk būs klausāmi digitālā platformā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Liepājas koncertzāle "Lielais dzintars" atklās Latvijā unikālu digitālās koncertzāles platformu, lai klausītājiem, neatkarīgi no atrašanās vietas, piedāvātu dažādu žanru koncertu un izglītojošu programmu tiešraides un ierakstus tiešsaistē. Piektdien, 4. martā pulksten 19.00 klausītāji pirmo reizi varēs baudīt jaunās platformas iespējas, klausoties Liepājas Starptautiskā Zvaigžņu festivāla 30. jubilejas atklāšanas koncerta tiešraidi, informēja "Lielā dzintara" pārstāvji.

"Šobrīd koncertiem un pasākumiem, kas notiek Liepājā, varēs sekot līdzi jebkurā laikā no jebkuras vietas pasaulē," par jauno platformu pauda koncertzāles "Lielais dzintars" valdes priekšsēdētājs Timurs Tomsons.

Koncertu platforma tiks atklāta ar 30. Zvaigžņu festivāla atklāšanas koncertu, kurā uz vienas skatuves tiksies Liepājas Simfoniskais orķestris un izcili latviešu solisti – ērģelniece Iveta Apkalna, flautiste Dita Krenberga un pianists Reinis Zariņš. Koncertā skanēs klasiķu Johana Sebastiāna Baha, Franka Martēna un Paula Hindemita darbi.

Pieslēdzoties digitālās koncertzāles mājaslapai, lietotājiem būs iespējams sekot līdzi koncertiem sev visērtākajā veidā – viedtālrunī, planšetē, datorā vai TV ekrānā. 

Platformā lietotājiem būs pieejams arī bezmaksas saturs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti