Kultūras ziņas

Latgales reģiona senioru deju kopu festivāls

Kultūras ziņas

Koristi mājās vedīs dzintaru un linu

Liepājā noslēdzies mūzikas festivāls "Summer sound"

Liepājā «Summer sound» pulcējis 15 000 cilvēku dienā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Liepājas pludmalē noslēdzās ceturtais mūzikas festivāls “LMT Summer Sound”, kuru katrā dienā apmeklēja aptuveni 15 000 cilvēku. Šogad festivāls piedzīvoja ievērojamas saturiskas izmaiņas, un uz lielās skatuves uzstājās salīdzinoši mazāk grupu nekā dīdžeju deju teltīs, tādējādi īstenojot organizatoru koncepciju – padarīt festivālu par lielāko deju mūzikas pasākumu Baltijā. 

Daļā apmeklētāju gan šādas pārmaiņas izraisīja vilšanos. Salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, šogad dzīvās mūzikas bija mazāk. Mūziķi uzstājās uz lielās skatuves pludmalē un uz „Cēsu alus” skatuves parka teritorijā. Pārējās skatuves un teltis bija atvēlētas dīdžeju priekšnesumiem.

„LMT Summer Sound” sabiedrisko attiecību projektu vadītājs Andris Saulītis sprieda, ka „festivāls ar katru gadu augs aizvien lielāks” un  nākamgad tas būs vēl grandiozāks un vēl plašāks, jo šogad, pateicoties šīm visām piecām deju grīdām, patiesībā tas ir lielākais deju festivāls Baltijā.

Sakarā ar aizķeršanos uz Eiropas autoceļiem, festivālā neieradās viens no galvenajiem viesiem „Naughty Boy”. Viņa koncerta atcelšanas dēļ apmeklētāji līdz pulksten desmit varēja atdot biļetes. „Naughty Boy” vietā uz festivāla galvenās skatuves debitēja pašmāju grupa „Carnival Youth”. Starp pašmāju mūziķiem liela auditorija sapulcējās tieši uz mūziķa Gacho priekšnesumiem, kurš pirms koncerta solīja vērienīgu šovu.

Apmeklētāji pasākumu vērtē dažādi. Vieniem nepatīk, ka tas tik izteikti pārstāv deju mūzikas nozari, citiem tas netraucē un apmeklēšot pasākumu arī nākošgad. 

Apmeklētāja Dina atzina, ka festivālā meklē pozitīvas sajūta, lai vakars neaizmirstos. Bet apmeklētājs Gints gan sprieda, ka „iepriekšējos gadus bija labāk, šogad kaut kā tendenciozi uz vienu pusi aizgāja”.

Festivāls uz lielās skatuves noslēdzās ar aizraujošu  video un gaismu šovu, ar kuru pārsteidza grupa „Pet Shop Boys”.   

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti