Rīta Panorāma

Intervija ar finanšu ministri Danu Reiznieci – Ozolu

Rīta Panorāma

A. Antonenko solokoncerts Dzintaru koncertzālē

Izrāde "Septiņi vecpuiši" drīz apceļos Latviju

Liepājā pirmizrādi piedzīvos muzikālā izrāde «Septiņi vecpuiši»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Pēc nedēļas pie skatītājiem dosies jauna muzikāla izrāde “Septiņi vecpuiši” – tā pirmizrādi piedzīvos 22.jūlijā Liepājā, "Pūt vējiņi” estrādē. Izrādē piedalīsies Rihards Lepers, Dainis Porgants, Jānis Jarāns, Jānis Kirmuška, Ginta Krievkalna, kā arī Gints Žilinskis – muzikālā pavadījuma taustiņu virtuozs izrādē.

Ginta Krievkalna Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" atzina, ka izrādē stāsts ir par diviem jauniem cilvēkiem, kuriem vēl ir izredzes iestūrēt laulības ostā.

"Un tad ir septiņi vecpuiši, kuri taisa visu to lielo notikumu ap tik vienkāršu dzīves parādību kā mīlestība. Viņi darbojas kā savedēji vai kā izšķīrēji. Šīs lomas arī mainās izrādes laikā,” stāstīja Krievkalna.

Porgants norādīja, ka izrādes sižets ir līdzīgs traģiskajam mīlas stāstam "Romeo un Džuljeta”, jo arī “Septiņos vecpuišos ” ir divas kareivīgas ģimenes, kas viena ar otru karo. Vienas ģimenes galvas lomā ir Porgants, otras – Kirmuška.

Kirmuška piebilda, ka režisora Ivara Lūša izrāde ir veidota "uz tādas humorīgas stīgas". 

Vasarā dažādās Latvijas vietās paredzētas kopumā septiņas izrādes. Pēc Liepājas izrāde būs skatāma Kuldīgā 29.jūlijā, Cēsīs - 30.jūlijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti