«Liepaja Music Orchestra» un Tabita Balode laiž klajā Ziemassvētku singlu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Tieši pirms Ziemassvētkiem “Liepaja Music Orchestra” kopā ar dziedātāju Tabitu Balodi radījuši dziesmu “Only Wish”, informēja mūziķu pārstāvji.

Dziesmas vārdus radījusi Tabita Balode, bet muzikālais materiāls tapis jaunās dziedātājas kopdarbā ar trompetistu, aranžētāju un “Liepaja Music Orchestra” māksliniecisko vadītāju Jāni Ivuškānu.

Darba pieteikumā skaidrots: “Dziesmas “Only Wish” stāsts saistās ar Ziemassvētku dienu un tās radītajām sajūtām – viss maģiskais, kas padara šo laiku tik īpašu, sirdij tuvu un siltu. Pamatdomas vēstījums ir par to, ka ikviens no mums, dzīvojot dzīvi, pusi no laika aizvada, pat neaptverot to vērtīgo, kas mums ir apkārt un līdzās.Dziesmā bieži skanošie vārdi – svēta nakts, svēts vakars, atgādina par to, ka, lai arī laiks iet nemanot un bieži ikdienā notiek ne vienmēr gribētais, šajā īpašajā Ziemassvētku vakarā acis iemirdzas brīnumā un pamostas vēlēšanās, lai kaut kas vairs nebūtu tāpat kā iepriekš, lai uzsnigtu kaut nedaudz balta sniega un iemirdzētos cerība, kas dzīvi padarītu gaišāku.”

Dziesmas audio ierakstā piedalījušies dziedātāja Tabita Balode, trompetists Jānis Ivuškāns, stīgu kvartets – Ērika Hrustaļova, Baiba Lasmane, Baiba Bergmane, Krišjānis Gaiķis, taustiņinstrumentālists Ritvars Garoza, basģitārists Mārtiņš Zālīte, sitaminstrumentālists Pauls Ķierpe. Dziesmas ieraksta miksēšanu un māsterēšanu veica Dainis Meļņiks.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti