Liene Greifāne prezentē videoklipu savai «Supernovas» dziesmai «Walk the talk»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Liene Greifāne prezentē videoklipu savai „Supernovas” dziesmai „Walk the talk”. Dziesmu sarakstījusi pati Liene kopā ar savām senām paziņām no „Eirovīzijas” laikiem Ylvu un Lindu Personām no Zviedrijas.

„Dziesma tapusi jau kādu laiku atpakaļ, un vasarā meitenes jautāja, vai es domāju startēt „Supernovā” ar kādu no savām dziesmām. Tad vēl nebiju domājusi, ka gribētu piedalīties, jo bija diezgan depresīvā noskaņojums pēc ģimenes tuvāko cilvēku zaudējumiem. Amerikā rakstot jaunas dziesmas, sapratu, ka ir laiks sakrājušos enerģiju un emocijas ielikt mūzikā. Dziesmas dziedot, kaut kā dvēsele attīrās un paliek vieglāk. Tā nu kopā ar meitenēm pabeidzām dziesmu „Walk the talk”, taču līdz pat pēdējam brīdim mani nepārliecināja dziesmas aranžija,” norāda dziedātāja.

Sākotnēji Liene Greifāne vēlējusies būt dziesmas kopproducente, taču saņēmusi atteikumu. Viņas vēlējusies dziesmā ielikt 1990. un 2000.gadu skanējumu, taču tas tika novērtēts kā vecmodīgs.

„Galu galā esmu ļoti apmierināta ar dziesmas gala versiju. Kad dziesmu palaida ar demo versiju „Supernovas” atlasē, jau tad saņēmām piedāvājumu no zviedru „Universal Music”, ka viņi vēlētos būt dziesmas distributori un ka, viņuprāt, dziesma ir lieliska. Tas mums bija ļoti liels prieks un lepnums un ar vēl lielāku sparu gribēju pabeigt dziesmu tieši tādā skanējumā, kā biju iedomājusies,” turpina Liene Greifāne.

„Mūzikas video sākotnēji filmēt nebiju domājusi, jo neticēju, ka dziesma tiks „Supernovā”, taču līdz ar  nokļūšanu pusfinālā galvā skanēja domas, ka vajadzētu uzfilmēt video versiju,” atklāj mūziķe. „Toms Norde atvēlēja savu fotostudiju, „Pro1” palīdzēja ar spotiem, Rūdolfs Babris piekrita filmēt, un viss, kas bija jādara, jāķeras klāt pie plānošanas un kopējā koncepta izstrādes. Kad dziesma tapa, jau tad zināju, ka gribētu to dziedāt 70.gadu stila tērpos, jo tieši šis stils man pašai ļoti patīk.”

Klipā piedalījās Katrīne, Kerija, Kortnija Saulietes, Anna un Rafaels Krimeli, Elizabete Zagorska, Patrīcija Lodziņa, Eva Strautmale, Roberto Meloni, Rihards Špacs, Jeļena Gricuka, Lidija Breska, Jānis Supe un Una Ulme.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti