Lielbritānijas kamerkoris «Southern Spirit Singers» sniegs bezmaksas koncertu Rīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

5. aprīlī pulksten 18.00 Rīgas Svētā Jāņa baznīcā notiks Lielbritānijas kamerkora "Southern Spirit Singers" bezmaksas koncerts diriģenta Endija Kinga vadībā. Koncertā izskanēs gan garīgā mūzika, gan arī modernā tautas mūzika, informēja mūziķu pārstāvji.

Kora repertuārā iekļauti Ivo Antonjīni, Metjū Mārtina, Dominika DiOrio, Džeika Runestada, Riharda Dubras, Ērika Ešenvalda, Imanta Ramiņa un daudzu citu pasaulē labi pazīstamu komponistu skaņdarbi. Rīgai paredzētajā repertuārā iekļautas arī dziesmas latviešu un igauņu valodā.

"Southern Spirit Singers" ir Londonā bāzēts koris, kurā iesaistījušies dziedātāji no visas Lielbritānijas. Tas dibināts pirms pieciem gadiem un jau ieguvis vairākus prestižus apbalvojumus (četras zelta medaļas Eiropas koru spēlēs Gēteborgā, Grand Prix of Nations apbalvojums u.c.). Kora repertuārs ir visai plašs – sākot ar tradicionālo sakrālo mūziku un beidzot ar mūsdienu kompozīcijām, populāriem aranžējumiem un pasaules mūziku. Koris regulāri uzstājas Londonā un ik gadu dodas tūrēs – tas uzstājies Itālijā, Slovēnijā, Horvātijā un Grieķijā.

Koncerts notiks 5. aprīlī pulksten 18.00. Ieeja bez maksas.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti