«Lielais dzintars» vasarā aicina uz muzikālajām ekskursijām

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Liepājas koncertzāle "Lielais dzintars" sadarbībā ar Liepājas Simfonisko orķestri nākusi klajā “Muzikālajām ekskursijām” – nedēļas nogalēs tās apvieno izzinošu pastaigu pa koncertzāli ar Liepājas Simfoniskā orķestra koncertpriekšnesumu, medijus informē koncertzāles pārstāvji.

Interesenti katru sestdienu un svētdienu visas vasaras garumā zinoša gida vadībā aicināti ne vien iepazīt koncertzāles ēku, aplūkot panorāmas skatus uz pilsētu un uzzināt faktus par koncertzāles tapšanu, bet arī dzirdēt nelielu koncertu uz lielās skatuves, ko īpaši viņiem būs sarūpējuši Liepājas Simfoniskā orķestra mūziķi.

“Tā ir brīnišķīga sadarbība starp "Lielo dzintaru" un Liepājas Simfonisko orķestri. Koncentrētā veidā piedzīvot unikālās Liepājas koncertzāles arhitektūras un akustikas maģiju izcilu mūziķu koncertpriekšnesumā – piedzīvojums, kas ilgi paliks atmiņā! Ja aizvadītajā nedēļā varēja izbaudīt mūsu mežradznieku fantastisko skanējumu, tad turpmākajās ekskursiju reizēs tie būs mūsu brīnišķīgie flautisti, arī koka pūšamo instrumentu mūziķi un sitaminstrumentālisti,” uz muzikālajām ekskursijām aicina Liepājas Simfoniskā orķestra direktors Uldis Lipskis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti