Rīta Panorāma

Skype intervija ar Haraldu Silovu

Rīta Panorāma

Pirmā virtuālā vizuālās mākslas izstāde "Mākslas dienas 2020. Covid-19"

Skype intervija ar Lauri Reiniku

Lauris Reiniks izdod videoklipu ar ainām no režisora Ivara Zviedra topošās filmas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Mūziķis Lauris Reiniks klausītāju un skatītāju vērtējumam nodod  savu jauno dziesmu un mūzikas video ar nosaukumu “Dīvaini mierīgi”.  Dziesmas videoklipā ir satikušās Reinika mūzika un ainas no režisora Ivara Zviedra topošās dokumentālās filmas, medijus informē Reinika pārstāvji.

Dziesmas “Dīvaini mierīgi” mūzikas autors ir Lauris Reiniks, bet tekstu radījis jaunais un talantīgais mūziķis no Jelgavas Gatis Mūrnieks.

“Godīgi sakot, šis laiks nav īpaši radošs un nav liela vēlme kaut ko radīt un komponēt. Šis ir tiešām dīvains un ļoti mierīgs laiks. 

Un varbūt tāpēc gribējās  vienkārši pabeigt dziesmu, kuru sāku komponēt, pirms sākās šī situācija, un ielikt vārdos, kas raksturotu to, kā es - un domāju, mēs daudzi šobrīd jūtamies. Tā ir dziesma par ilgošanos, neziņu un cilvēku mīlestību. Katram noteikti pietrūkst kaut kā cita, bet man visvairāk tas ir fizisks kontakts ar citiem cilvēkiem, draugiem, radiem – iet ciemos, svinēt, paspiest roku, apkampt, iedot buču. Viss tas, kas vēl pirms pirms pāris mēnešiem bija normāla komunikācija starp cilvēkiem. Atliek cerēt, ka visi kopā mēs palīdzēsim tam ātrāk beigties un atgriezīsimies normālā dzīvē”, skaidro Lauris Reiniks.

Dziesmas “Dīvaini mierīgi” video versijā Lauris Reiniks sadarbojiess ar dokumentālo filmu režisoru Ivaru Zviedri, ļaujot ieskatīties kadros no viņa topošās filmas. Zviedris šobrīd strādā pie savas jaunās dokumentālās filmas par Covid-19 ietekmi Latvijā, kas uz ekrāniem nonāks 2021. gadā.  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti