Laura Amantova džeza kvartets piedāvā savu pirmo video

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Šī gada oktobrī nāca klajā pazīstamā un profesionāļu augsti novērtētā trombonista Laura Amantova džeza kvarteta pirmais albums "Šūpuļdziesma trombonam". Tagad tapis arī albuma skaņdarba "September In The Rain" video, kuru filmējis un montējis Ritvars Bluka. Video filmēts Denisa Paškeviča džeza mūzikas klubā Vecrīgā.

 

Tikmēr kvartets aktīvi koncertē visā Latvijā un jau 22.novembrī sniegs koncertu Valmieras kultūras centrā, bet 23.novembrī spēlēs Līvānu kultūras centrā. Pēc tam mūziķi ar albuma prezentācijas koncertu viesosies Kuldīgā - 27. novembrī un Jūrmalā, klubā "Korso", 9. decembrī.

Lielākā daļa jaunās programmas veltīta latviešu komponistu radītajiem skaņdarbiem. Koncertā skan ne tikai balādes -  ir iekļauti skaņdarbi bībopa, blūza, svinga, džezroka stilā. Koncerta gaitā klausītāji var baudīt jauku džeza ansambļa saspēli un iepazīt katra kvarteta mūziķa kā spilgtas muzikālas personības individuālo sniegumu.

Ansamblī ir apvienojušies Latvijas labākie sava instrumenta džeza spēles meistari, un bez Laura Amantova tajā muzicē arī Viktors Ritovs (klavieres, elektro piano), Andris Grunte (bass) un Artis Orubs (bungas).

Kvarteta albums pieejams jaunajā mūzikas ierakstu salonā "Mikrofons" (tirdzniecības kompleksa "Spice" otrajā stāvā), pasūtāms micrec.lv, kā arī klausāms un lejupielādējams "Spotify", "Amazon", "iTunes" un "Apple Music".

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti