Latvijas Televīzijas Z studijā koncertēs Ralfs Eilands

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Latvijas Televīzijas koncertu ciklā “Koncerts Z studijā” 21. novembrī uzstāsies mūziķis Ralfs Eilands, kurš kopā ar savu grupu gatavs izspēlēt un izdziedāt visu, kas sakrājies šajā savādajā laikā. Mūziķis cer, ka skatītāji un klausītāji sadzirdēs un sajutīs viņa vēstījumu, jo uzstāšanās laikā viņš publikai – arī tad, ja tā nav redzama – atdodas pilnībā.

“Ņemot vērā to, ka ārkārtas situācija man ir atņēmusi iespēju darīt to, kas man vislabāk sanāk un patīk, to, uz ko es esmu cītīgi gājis jau kopš sešu gadu vecuma – iespēju muzicēt, publiski uzstāties un, galu galā, ar to pelnīt naudu, es jūtos ļoti gandarīts, ka tikšu ar savu grupu kopā muzicēt Z studijā,” atzīstas Ralfs Eilands. Repertuāru ar mūziķiem Ralfs Eilands sastādījis dinamisku, lai varētu izspēlēt pilnīgi visu, kas viņu sirdīs pa šo laiku ir sakrājies. “Esmu dzīvais mūziķis, mana kārts ir dzīvā uzstāšanās, kuras laikā es esmu emocionāli kails un patiess,” norāda mūziķis.

Kopā ar Ralfu Eilandu uz skatuves kāps Mārcis Vasiļevskis (ģitāra), Deniss Djakons (basģitāra), Rūdolfs Dankfelds (bungas), Oskars Ozoliņš (trompete) un Edgars Beļickis (saksofons).

Ralfs Eilands Latvijas mūzikas laukā darbojas kopš bērnības. Viņa izaugsmei plašāka sabiedrība ir sekojusi jau kopš 2004. gada, kad Ralfs Eilands piedalījās Bērnu Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālajā atlasē, iegūstot 3. vietu. Vēlāk Eilands bija viens no grupas “PeR” dibinātājiem un dalībniekiem. 2013. gadā grupa ar dziesmu “Here We Go” piedalījās lielajā Eirovīzijā. Eilands vadījis TV raidījumus, piedalījies dažādos šovos, kā arī bijis konkursa “Supernova” žūrijas loceklis. 2019. gadā pārsteidzis ar koncertprogrammu “Cits Pauls”, kurā kopā ar Latvijas Radio bigbendu izpildīja zināmākās Raimonda Paula melodijas jaunā skanējumā. 2019. gadā atzīts par Eiropas gada cilvēku Latvijā.

Pirms muzicēšanas dziedātāju uz īsu sarunu aicinās LTV raidījumu vadītāja Eva Johansone.

“Koncerts Z studijā. Ralfs Eilands” – 21. novembrī, pulksten 21.15 LTV1 un REPLAY.lv. Koncertu būs iespējams vērot arī LTV un REPLAY.lv “Facebook” lapās.

Latvijas Televīzijā uzsver, ka koncertu ierakstu laikā tiek un tiks ievēroti visi drošības noteikumi. Koncerta scenogrāfija un kadrējums veidots tā, lai visi iesaistītie, arī mūziķi uz skatuves, varētu ievērot atbilstošu un drošu distanci. Drošības apsvērumu dēļ ieraksta laikā studijā atrodas tikai mūziķi un tie LTV darbinieki, kuri iesaistīti ieraksta nodrošināšanā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti