Latvijas Radio bigbends un mūziķis Chris Noah uzstāsies koncertsērijā «Prožektoru gaismā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Sestdien, 24. aprīlī, Latvijas Radio bigbends kopā ar vokālistu, komponistu un ģitāristu Chris Noah sniegs otro koncertu koncertsērijā “Prožektoru gaismā”, informēja Latvijas Radio bigbenda pārstāvji. Koncerta ieraksts norisinājies Spīķeru koncertzālē, un tā moderators ir dīdžejs, radio un televīzijas raidījumu vadītājs Toms Grēviņš.

Šī ir pavisam jauna programma, ko Latvijas Radio bigbends radījis kopā ar mūziķi Chris Noah. Bigbends jau ir īstenojis radošas sadarbības ar tādiem populārā žanra mūziķiem kā Ralfs Eilands un grupu “The Sound Poets”, veidojot žanriski daudzpusīgas koncertprogrammas, kas uzrunātu gan džeza, gan arī populārās mūzikas auditorijas, īpaši jauniešus. Kopā ar Chris Noah veidota koncertprogramma ar viņa oriģināldziesmām, ko Latvjas Radio bigbendam aranžējuši saksofonists Kristaps Lubovs un mākslinieciskais vadītājs Kārlis Vanags. Koncertā izskanēs tādas Chris Noah dziesmas kā “Fall Through”, “The Line”, “Distance”, kā arī interpretācijas tādu populāru mākslinieku kā “Bon Iver”, “The Kooks”, “Mumford and Sons” melodijām.

Koncerta pirmajā daļā Latvijas Radio bigbends arī izspēlēs Kārļa Vanaga oriģinālskaņdarbus no Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta Mikrofons” ieguvušās vinila plates “Identitātes/Identities”.

Šī ir jau 3. Latvijas Radio bigbenda koncertsērijas “Prožektoru gaismā” sezona. Pandēmijas ieviesto ierobežojumu dēļ, tā norisinās bez skatītāju klātbūtnes. Koncerta ieraksts noticis Spīķeru koncertzālē un būs skatāms 24. aprīlī pulksten 22.00, kā arī 25. aprīlī pulksten 12.30. “ReTV” un retv.lv.

Vēl šogad “Prožektoru gaismā” izskanēs koncerti kopā ar vokālistiem Kristīni Prauliņu un Daumantu Kalniņu. Norisināsies arī jau otrais bigbenda kompozīciju konkurss Baltijas jaunajiem komponistiem, sadarbībā ar JVLMA. Koncertsērijas “Prožektoru gaismā” īstenošanu atbalsta VKKF.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti