Latvijas Radio 2 Līgo vakarā piedāvā koncertu «Trejdeviņas ziņģes vainagā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Līgo vakarā Latvijas Radio 2 (LR2) piedāvās koncertprogrammu „Trejdeviņas ziņģes vainagā”, kurā klausītājiem būs iespēja dzirdēt iemīļotas latviešu zaļumballes dziesmas.

Īpašā Līgo korī apvienosies Andris Baltacis, Artūrs Reiniks, Artis Šimpermanis no „Rumbas kvarteta”, Silvestrs Lorencs no „Zelta kniedes” un „Oranžās meitenes”. Par lustīgu atmosfēru gādās Guntis Skrastiņš. Koncerta kulminācijā pievienosies arī pats Maestro – Raimonds Pauls.

No Latvijas Radio I.studijas iemīļotas latviešu zaļumballes dziesmas pieskandinās katra Jāņa bērna sētu LR 2 ēterā 23. jūnijā no deviņiem vakarā (ar atkārtojumu 24. jūnijā, pl.15:05!). Pēc 100 gadiem Piebalgā, Zīlīte, Dažu skaistu ziedu, Še, kur līgo priežu meži, Es nenācu šai vietā ir tikai dažas no ziņģēm, kas izskanēs 1,5h garajā programmā.

„Es zinu, ka šis būs piemērotākais muzikālais noformējums lustīgam Līgo vakaram,” pārliecināti stāsta LR2 Galvenais redaktors Kaspars Mauriņš.

Pēc koncerta – līdz pusnaktij – par ballītes atmosfēru rūpēsies Kaspars Markševics. LR2 ēterā piedāvās lustīgas melodijas līdz pat Jāņu rītam.

Klausies koncertu jau tagad

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

 

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti