Latvijas Radio 1. studijā koncertēs spāņu dziedātāja un tromboniste Rita Pajesa

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Rudens koncertsērija "Art of Riga Jazz" tiks atklāta ar  spāņu dziedātājas un trombonistes Ritas Pajesas (Rita Payés)  uzstāšanos Latvijas Radio 1. studijā 11. novembrī pulksten 19.00, informēja rīkotāji.

"23 gadus vecā spāņu māksliniece Rita Pajesa tiek uzskatīta par vienu no Eiropas jaunās džeza paaudzes uzlecošajām zvaigznēm gan kā vokāliste, gan kā fantastiska tromboniste. Pateicoties uzaugšanai mūziķu ģimenē, viņa jau kopš bērnības dzīvojusi un elpojusi mūziku. Rita studējusi klavierspēli, pēc tam apguvusi trombona spēlēšanu, kas kļuva par viņas galveno mūzikas instrumentu," skaidroja koncerta veidotāji.

Rita Pajesa kopā ar savu koncertgrupu – klasisko ģitāristi Elizabeti Romu, kontrabasistu Horasio Fumero (Horacio Fumero) un bundzinieku Huanu R. Berbinu (Juan R. Berbín) – Rīgā uzstāsies festivāla "Rīgas Ritmi 2022" rudens koncertsērijā "Art of Riga Jazz".

Koncerts Latvijas Radio 1. studijā iesāksies ar mūzikas žurnālista Kaspara Zaviļeiska vadītu sarunu, ļaujot izprast Ritas Pajesas un kolēģu radošās darbības nianses.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti