Rīta Panorāma

Telefonintervija ar "Supernova" žūrijas locekli Kasparu Rogu

Rīta Panorāma

Latvijā veikti atklājumi

Intervija ar Operetes fonda priekšsēdētāju Agiju Ozoliņu-Kozlovsku un dziedātāju Jāni Kurševiču

Latvijas Operetes fonds Valentīndienas koncertam apkopojis neapolitāņu mīlas dziesmas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Valentīndiena noskaņām paredzētu koncertu "Ak, mīlestība, mīlestība" piedāvā Latvijas Operetes fonds. Koncerta programmā iekļauta populāra skaistākā operešu mūzika un neapolitāņu dziesmas par mīlestību – gan Johana Štrausa un Franča Lehāra, kā arī citu izcilu komponistu skaņdarbi. Tās skanēs 14. februāra vakarā Rīgas Latviešu biedrības namā.

“Operete un mīlestība, tas taču, ir nesaraujami saistīts,” uzskata fonda priekšsēdētāja Agija Ozoliņa-Kozlovska. “Vēlamies radīt sirsnīgu, jauku, omulīgu atmosfēru savā koncertā”. Viņa informē, ka skatītājus plānots iepriecināt gan ar populāru mūziku, gan operešu mūziku, neopolitāņu, latviešu komponistu skaņdarbiem. Dziedās Sonora Vaice (soprāns), Nauris Indzeris (baritons).

Uzstāsies arī dziedātājs Jānis Kurševs (tenors), kurš pastāsta, ka operetes pirmajā daļā gaidāmas dziesmas latviešu valodā, savukārt otrajā daļā gaidāmi izpildījumi oriģinālvalodās – vācu, itāļu, franču.

Operetes orķestri diriģēs Guntars Bernāts. Koncertu vadīs Mārtiņš Egliens. Tas notiks Rīgas Latviešu biedrības namā pulksten 19.00

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti