Latvijā divus koncertus sniegs ASV rokmūziķis Lord Bishop

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

30. maijā un 1. jūnijā Latvijā koncertēs ASV rokmūziķis Lord Bishop, kurš šoreiz prezentēs savu jaunāko albumu „Listen Lord! A tribute to Lord Bishop”. Abos koncertos mūziķi iesildīs pašmāju apvienība „Louie Fontaine & The starlight searchers”.

„Listen Lord! A tribute to Lord Bishop” ir tribute albums – citu grupu izpildītas Lord Bishop dziesmas dažādās versijās un aranžējumos. Mūziķis ar pavadošo sastāvu Latvijā koncertējis vairākkārt – gan klubos, gan festivālos, taču šī būs pirmā reize, kad Lord Bishop sniegums būs klātienē novērtējams Latvijas galvaspilsētā Rīgā – klubā „A nice place” 30. maijā. Lord Bishop otrs koncerts paredzēts Liepājā, klubā „Fontaine palace” 1. jūnijā.

Abos koncertos uz skatuves kāps arī pašmāju mūzikas apvienība „Louie Fontaine & the starlight searchers”, kuri turpina sava pēdējā albuma „Burried and blessed” atbalsta koncerttūri, 30. maijā atgriežoties no koncertiem Krievijā un Igaunijā. Grupas sastāvu šobrīd papildina bundzinieks DC Washington no ASV, kā ierasts, grupā bez tās līdera Luija Fonteina (Louie Fontaine) spēlē arī „Skyforger” un „Iļģi” ģitārists Egons Kronbergs un basģitārists Mārtiņš Burkevics.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti