Kultūras ziņas

Laikmetīgā džeza pērles Rīgas festivālā

Kultūras ziņas

Brīnumainā pasaule: simbolu pārvērtības jūgendstilā

Latviešu metāla mūzika iekaros Ameriku

Latviešu metāla grupa «Relicseed» dodas koncertēt uz Ameriku

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

10.jūnijā mūzikas veikalā "Randoms" pašmāju metālmūzikas izcilnieki grupa "Relicseed" nosvinēja jaunā albuma prezentāciju un desmit gadu jubileju, bet jau 16.jūnijā "Relicseed" dosies uz ASV, kur iecerēts nospēlēt vismaz 40 koncertus.

"Slaughterhouse" ir grupas otrais albums, kas pusotra mēneša garumā cītīgā darbā tapis ASV, Losandželosas studijā "Tranzformer Studios" leģendārā skaņu inženiera un producenta Braiena Karlstroma uzraudzībā.

Tā bija milzīga skola, jo mēs to darījām pilnīgi citādāk, nekā līdz šim. Mēs spēlējām tik ilgi, kamēr skanēja labi. Nevis iespēlē kaut kā un tad skaņinieks sabīda klucīšus, bet spēlējām, līdz skanēja tā, it kā spēlētu dzīvajā," stāsta grupas dalībnieks Edgars Rakovskis.

Grupa Amerikā uzstājusies jau vairakkārt. "Relicseed" mūziķi ir pārliecināti, ka mērķi sasniegt spēj, pateicoties savai neatlaidībai un izturībai. Albuma izdošana ir tikai sākums jaunam posmam.

Tagad tas ir noslīpēts, ierakstīts kvalitatīvi, aranžijas kvalitatīvas. Mani tas īpaši nepārsteidz, redzot, ko Edgars dara. Ja visiem būtu tādas caursišanas spējas, "Prāta vētra" būtu "The Rolling Stones". Tam čalim "ir iekšās"," uzsver mūzikas apskatnieks Sandris Vanzovičs.

Apvienībā "Relicseed" darbojas vokālists un ģitārists Edgars Rakovskis, bundzinieks Andrejs Upmacis, basģitārists Jānis Narbuts un ģitārists Kārlis Šteinmanis. Grupa izdevusi albumu "60 minūtes sapņa", uzstājusies Anglijā, Vācijā, Čehijā, Horvātijā, ASV, Krievijā un citās valstīs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti