«Latvian Voices» prezentē singlu «Honey Tree» no gaidāmā albuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Vokālā grupa "Latvian Voices" klausītāju vērtējumam nodod jaunu singlu "Honey Tree" jeb "Meduskoks".

Kā nortāda vokālās grupas pārstāvji, "Latvian Voices" dziedātājas vēlas lauzt priekšstatu par sevi kā tikai latviešu tautasdziesmu izpildītājām, tāpēc ir aktīvi pievērsušās oriģinālmūzikas radīšanai. "Latvian Voices" sadarbībā ar komponistu un sitaminstrumentu pavēlnieku Rihardu Zaļupi vasaras sākumā sola nākt klajā ar jaunu koncertprogrammu "Pāri robežām", kuru šobrīd ieskandina dziesma "Honey Tree".

Mūzikas un vārdu autore Laura Jēkabsone dziesmā "Honey Tree" aicina ikvienu novērtēt laimi, kura pie mums vairumā gadījumu nokļūst, nokrītot no debesīm, itin bieži tieši pavasarī - mīlestības gadalaikā.

Paralēli muzikālajām aktivitātēm Latvijā meiteņu grupa turpina koncertēt un sniegt meistarklases arī citur pasaulē. Martā "Latvian Voices" dosies uz Uzbekistānu, Šveici un ASV.

"Latvian Voices" jauno dziesmu "Honey Tree" dzīvajā izpildījumā prezentēs Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" pasniegšanas ceremonijas laikā, kas, kā vēstīts, norisināsies 24.februārī Latvijas Nacionālajā operā. "Latvian Voices" klausāmgrāmata "Sounds of Latvian Nature" nominēta kā gada labākais vokālās un kormūzikas albums.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti