Kultūras ziņas

Berlīnes kinofestivāla zvaigznes

Kultūras ziņas

Opernamu apmaiņas viesizrādes

Māsas Skrides un Kristīne Blaumane Berlīnē

«Latvian Voices» pārstāv Latviju simtgades svinībās Vācijā un Nīderlandē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Vokālā grupa "Latvian Voices" dodas nedēļu ilgā koncerttūrē, lai pārstāvētu Latvijas valsti vairākos Latvijas simtgadei veltītos reprezentatīvos pasākumos Vācijā un Nīderlandē.

21. februāra vakarā dziedātājas uzstāsies Berlīnes koncertzālē “Konzerthaus Berlin”, kurā no 16. – 25. februārim norisinās Baltijas valstu simtgadei veltīts koncertu cikls. "Latvian Voices" tajā uzstāsies ar savu akustisko koncertprogrammu "Rūtoj", kuras pamatā ir latviešu tautasdziesmu aranžijas un oriģinālmūzika, kas balstīta latviešu tautas mūzikas materiālos.

Latvijas valsti vēl bez "Latvian Voices" Berlīnē pārstāvēs tādi zināmi mūziķi kā Iveta Apkalna, Baiba Skride, Linda Skride, Kristīne Blaumane, Lauma Skride un Valsts akadēmiskais koris “Latvija”.

Savukārt laikā no 22. – 25. februārim "Latvian Voices" piedalīsies reģionālajos kultūras svētkos Viduseiropā un Latviešu kultūras dienās Nīderlandē, uzstājoties Hāgā, Rozendālē un Midlburgā. Pasākuma viesu vidū ir arī kultūras ministre Dace Melbārde, mūziķis Žoržs Siksna un diriģents Kaspars Ādamsons.

Valsts simtgades gadā grupa "Latvian Voices" būs dzirdama Francijā, Beļģijā, Luksemburgā, Igaunijā, Ķīnā, Taivānā, Singapūrā un ASV. Savukārt pašmāju klausītājiem grupa būs dzirdama Vispārējo latviešu Dziesmu un Deju svētku laikā, 6.jūlijā uzstājoties ar savu jaunāko koncertprogrammu “Sudrabs”, kā arī 9.jūnijā koncertzālē “Gors” Rēzeknē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti