«Latvian Voices» izdod otru singlu no topošā albuma «Pāri robežām»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Īsu brīdi pirms albuma prezentācijas koncertiem Valmierā un Rīgā, vokālā grupa "Latvian Voices" piedāvā arī otru singlu ar nosaukumu “Mūsu laiks”.

Šī gada pavasarī grupa "Latvian Voices" klausītājiem piedāvāja pirmo singlu “Honey tree” no topošā mūzikas ierakstu albuma. Singls izskanēja arī dzīvajā izpildījumā Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas pasniegšanas ceremonijā. Tagad pienācis laiks jaunam singlam.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Dziesmas vārdu un mūzikas autore ir grupas dalībniece Laura Jēkabsone. Lielāko daļu no albuma "Pāri robežām" dziesmām veido tieši Lauras radītā mūzika, tomēr arī pārējās grupas dalībnieces sadarbībā ar Rihardu Zaļupi un Edgaru Beļicki ir radījušas oriģinālas kaverversijas jau zināmām popdziesmām, kā piemēram, grupas "Muse" “Explorers” un Alanis Morissetes “Thank U”. Mūzika tapusi arī labi zināmajiem latviešu dzejnieku dzejoļiem - Aspazijas “Mēness starus stīgo” un Imanta Ziedoņa “Viegli”.  

Programmas nosaukums “Pāri robežām” pauž vokālās grupas ieceri paplašināt repertuāra stilistiskās, ģeogrāfiskās un tehniskās robežas. Šis koncertšovs ir spēle ar a cappella žanra, sievišķības un ikdienišķo normu robežām. Ar "Latvian Voices" šī projekta ietvaros sadarbojusies jaunā režisore Paula Pļavniece, gaismu mākslinieks Egils Kupčs, skaņu režisors Andris Ūze, māksliniece Sanita Drīle, kā arī daudzi plašākai publikai zināmi mūziķi - Rihards Zaļupe, Jānis Ozols, Annija Putniņa u.c.

Pirmais albuma prezentācijas koncerts notiks Valmieras kultūras centrā 13.novembrī, plkst.19. Gan Valmierā, gan koncertos, kas notiks Rīgā 21.novembrī, plkst.15 un 19 mūzikas namā "Daile", klausītāji dzirdēs vairākus pasaules pirmatskaņojumus un varēs iegūt savā īpašumā jaunos "Pāri robežām" kompaktdiskus.  

Savukārt 14. novembrī Latvian Voices piedalīsies Rīgas a cappella festivālā, kur klausītājiem būs iespēja dzirdēt skaņdarbus no programmas “Pāri robežām”, kā arī no grupas akustiskās programmas "Rūtoj...".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti