Latgales vēstniecībā «Gors» uzstāsies Hārlemas gospeļkoris

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Sestdien, 16. novembrī, Latgales vēstniecībā “Gors” savas Eiropas koncertturnejas laikā viesosies Hārlemas gospeļkoris (The World Famous Harlem Gospel Choir), kura izpildījumā kā īpašs veltījums dziedātāja Prinsa daiļradei un piemiņai skanēs koncertprogramma “With a special tribute to Prince”, paziņojumā medijiem informē “Gors” pārstāvji.

Hārlemas gospeļkoris izpilda mūsdienīgu gospeļmūziku, kurā sadzirdama arī džeza un blūza ietekme.

Kā norāda organizatori – šis gospeļkoris ir sinonīms spēcīgiem vokāliem, krāšņai skaņai un uzlādējošai enerģijai. Kora dziedātāju dzīvesprieks un spēcīgās balsis spēj aizkustināt un iedvesmot jebkuru klausītāju, neskatoties uz konfesionālo piederību, vecumu un interesēm.

Hārlemas eņģeļi – tā šos dziedātājus reiz nodēvējis grupas “U2” līderis Bono.

Jau vairāk nekā 30 gadus koris uzstājas ne vien dzimtajā Amerikā, bet arī citur pasaulē. Koncerts Latgales vēstniecībā “Gors” būs vienīgais šogad Latvijā, iepriekšējo reizi Hārlemas gospeļkoris Latvijā viesojies pirms vairākiem gadiem.

Rēzeknē gospeļkora koncertprogramma “With a special tribute to Prince” būs īpašs veltījums dziedātāja Prinsa daiļradei un piemiņai. Koncertprogrammā līdzās pazīstamiem gospeļiem skanēs arī tādas populārās mūziķa dziesmas kā “Purple rain”, “When doves cry” un citas. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti