«Laime pilnīga» prezentē jaunu kompozīciju «Apocalyptic Intimacy» un dodas koncerttūrē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Grupa "Laime pilnīga" klausītājiem nodod skaņdarbu “Apocalyptic Intimacy”, kas tika iekļauts grupas pēdējā albumā “LP” un dodas koncerttūrē, kuras laikā paredzēti koncerti Latvijā, Vācijā un Nīderlandē.

Kompozīcija „Apocalyptic Intimacy” vēsta par mirkli, kad apkārt notiekošais neliekas svarīgs un pasaule eksistē tikai no tā, ko tu jūti, dzirdi, redzi.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Oktobra beigās "Laime pilnīga" dodas “Apocalyptic Intimacy tour” koncerttūrē uz Vāciju un Nīderlandi un pirms tam paviesojoties arī Latvijas pilsētās: Alūksnē, Liepājā un Ģitāristu sesijas ietvaros, Praulienā. Ārzemēs Laime Pilnīga dodas ar nosaukumu "The LP", pavisam kopā grupai paredzēti 12 koncerti

Skaņdarbs, tāpat kā svaigākais grupas albums, ierakstīts un māsterēts "Wolk Recording Studios" ar Aleksandru Volku pie pults, kas arī palīdzējis grupai kā producents. Mūzikas un vārdu autors ir "Laime pilnīga".

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

"Laime pilnīga" muzicē kopš 2006.gada. Publikai bijusi iespēja dzirdēt grupu uzstājamies gan visos lielākajos Baltijas rokfestivālos, gan neskaitāmos pasākumos un mūzikas klubos.

Tāpat „Laime pilnīga” mūziķi ir piedalījušies festivālos Polijā, Bulgārijā, Ungārijā, Lietuvā un Igaunijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti