«Laime pilnīga» izdod albumu un izziņo solokoncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Ceturtdien, 21. novembrī, pie klausītājiem nonāk rokgrupas “Laime pilnīga” ceturtais albums “Atoms”. Savukārt grupas līdz šim vislielākais solokoncerts “Atoms” notiks nākamā gada 17. aprīlī koncertzālē “Palladium”, paziņojumā medijiem informē grupas pārstāvji.

Jaunajā albumā “Atoms” iekļautas piecas kompozīcijas latviešu valodā, kas vēsta par to, kā viss šajā pasaulē ir saistīts – “mēs visi esam savienoti, un katra mūsu izvēle ietekmē pilnīgi visu mums apkārt.”

Rakstot šī albuma dziesmas, grupa palikusi uzticīga rokmūzikas enerģijai visās tās izpausmēs, kā arī iezīmējusi un parādījusi savu lirisko, personisko pusi.

Grupas koncerts “Palladium” būs skaņas uzvedums, izmantojot kvadrofoniskas skaņas elementus. Kopā ar īpašajiem viesiem “Laime pilnīga” uzstāsies ar jau zināmām kompozīcijām un arī ar jauniem skaņdarbiem.

20. novembra vakarā “Laime pilnīga” piepildītās “Rocket Bean Roastery” telpās nosvinēja jaunā albuma atvēršanu ar īpašu priekšnesumu, kurā tika izmantots tehniskais risinājums, lai panāktu kvadrofonisku skanējumu telpā, līdzīgi elementi tiks izmantoti “Palladium” koncertzālē nākamā gada pavasarī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti