Rīta Panorāma

"Plīvo stumbri" — Lauras Pīgoznes gleznās

Rīta Panorāma

Intervija ar Aneti Jēkabsoni-Žogotu

Dzintaros gaidāms festivāls "Laima Vaikule Radez-vous"

Laimas Vaikules festivālā uzstāsies gan pašmāju, gan Krievijas dziedātāji

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Festivāla "Laima Vaikule Rendez-vous" rīkotāji izziņojuši programmu un dalībniekus, kurus personīgi izraudzījusi un uzaicinājusi Laima Vaikule. Viņa pati dziedās un vadīs koncertu norisi abās festivāla dienās 8. un 9.jūlijā Dzintaru koncertzālē.

8.jūlijā Laimas Vaikules viesi būs pašmāju dziedātāji, kurus ar dziedātāju saista skatuves sadarbība vai radošas simpātijas, proti, Intars Busulis, Linda Leen, Jānis Stībelis un Andris Ērglis.

"Ar Lindu es gribēju vienkārši iepazīties, jo es viņu maz zinu, man viņa ir interesanta. Viņa ir smuka meitene, daudzi saka, ka viņai ir smags raksturs, tas jau man patīk uzreiz. Galvenais, lai būtu kaut kāds raksturs cilvēkam, kurš ir uz skatuves," pauž Laima Vaikule.

"Ērglis - mums kādreiz bija kopā koncerts, gribas redzēt, kas ir noticis pa šo laiku. Dziedāt viņš māk, labi izskatās, konkursā ir kādreiz piedalījies - tas ir svarīgi," norāda dziedātāja.

Savukārt 9.jūlijā Laima Vaikule uz skatuves aicinās Krievijas zvaigznes Nikolaju Baskovu, Aleksandru Buinovu, Borisu Moisejevu, Valēriju Sjutkinu un Verku Serdjučku.

Festivāla rīkotāji plāno, ka viesu sarakstu varētu papildināt vēl kāds Krievijas šovbiznesa smagsvars.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti