Laima Vaikule izsludina vokālistu konkursu, kura atlase notiks sociālajos tīklos

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Projektu "Latvijas Balss" un "Baltijas Balss" producente Olga Solovjova un Laima Vaikule izsludina vokālistu konkursu "Laima Voice". Konkursa atlase tiks aizvadīta sociālajos tīklos, tādēļ tajā var piedalīties ikviens interesents, neatkarīgi no atrašanās vietas un vecuma, medijus informē “Laima Voice” komanda.

Paši radošākie dalībnieki saņems balvas, bet uzvarētājs iegūs iespēju uzstāties uz Dzintaru koncertzāles skatuves festivālā "Laima Rendezvous Jūrmala".

Lai piedalītos jaunajā muzikālajā konkursā "Laima Voice", līdz 1. maijam nepieciešams nodemonstrēt savas vokālās dotības. Tās jānofilmē, un video publiski pieejams jāizvieto “Facebook” vai “Instagram”, pievienojot tēmturi #laimavoice. Labāko video autori tiks aicināti uz tiešsaistes kastingu.

Dalībnieki, kas izturēs atlasi, iegūs iespēju uzstāties un piedalīties populāru mūziķu meistarklasēs, savukārt finālistus gaida aktīvi mēģinājumi un imidža pārvērtības Laimas Vaikules vadībā. Konkursa uzvarētājs iegūs iespēju uzstāties festivālā "Laima Rendezvous Jūrmala", kas notiks no 24. līdz 26. jūlijam Dzintaru koncertzālē.

Festivāla "Laima Rendezvous Jūrmala" producente Elita Mīlgrāve atzīmē:

"Laikā, kad aicinām visus #paliecmājās, īpaši svarīgi ir neaizmirst par radošajām izpausmēm un pavadīt šo laiku produktīvi.

Festivāls vienmēr ir bijis atvērts mazāk zināmiem mūziķiem ar lielu potenciālu, tādēļ ar lielāko prieku piedalīsimies jaunu talantu meklējumos!"

Spožāko un aizraujošāko video autori saņems īpašus festivāla sertifikātus, kas dos iespēju to īpašniekiem nokļūt festivāla aizkulisēs un klātienē piedzīvot pasaules mēroga zvaigžņu mēģinājumu procesu. Īpaša balva paredzēta jaunajiem talantiem, kuri savu video publicēs līdz 8. aprīlim.

Plašāka informācija un konkursa noteikumi pieejami festivāla mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti