Laima Vaikule aicina uz savu festivālu Dzintaros

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Dzintaru koncertzālē 8. un 9. jūlijā notiks Laimas Vaikules festivāls “Laima Vaikule Rendez-vous”.

Festivālā uzstāsies gan pati Laima Vaikule, gan viņas draugi un viesi Intars Busulis, Linda Leen, Jānis Stībelis, Andris Ērglis, kā arī krievu estrādes zvaigznes Aleksandrs Buinovs, Verka Serdjučka u.c.

Dalībnieku saraksts tiks papildināts, jo vēl notiek pārrunas ar vairākām Krievijas šovbiznesa slavenībām, kas arī apliecinājušas vēlmi ierasties uz “randiņu ar Laimu”. Koncertu programma un dalībnieku sastāvs atšķirsies, taču abās dienās skanēs populāras dziesmas un stāsti par tām.

“Tie būs vasaras vakari ar seniem un jauniem draugiem, mūziķiem un dziesmām, kam bijusi kāda loma manā dzīvē," norāda Laima Vaikule. "Dziedāšu pati, dziedās viņi, kaut ko nodziedāsim kopā un es pastāstīšu, ko man nozīmē šīs dziesmas un šie cilvēki. Ceru, sanāks laba atpūta ar labu pēcgaršu. Un man ir svarīgi, ka tas notiek tieši Jūrmalā un Dzintaros. Eiropā netrūkst saulaināku kūrortu ar lielākām un lepnākām koncertzālēm, bet te es visvairāk jūtos kā mājās. Te ir kas tāds, kā nav nekur citur. Priecāšos par visiem, kas atnāks.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti