Laima Dimanta piesaka solo programmu ar dziesmu «Skan»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Ar pirmo singlu "Skan" savu solo programmu iesāk jaunā dziedātāja Laima Dimanta. Šis ir pirmais posms klipu sērijā, kas gada garumā klausītājiem ļaus atklāt daudzveidīgo mūziķi.

"Mūzika ir ļoti liela uzdrīkstēšanās un atkailināšanās. Kad dziesma jau ieskandināta, tad ir daudz vieglāk to izpildīt, bet pirmatskaņojums vienmēr ir notikums," atklāj Laima Dimanta.

Savu talantu nostiprinājusi akadēmiski, publikas mīlestību iemantojusi kā tradicionālās mūzikas izpildītāja, tagad savas solo programmas stāstus Laima Dimanta ieskandina populārās un džeza mūzikas nokrāsās.

""Skan" aicina dzīvi skatīt gaiši un viegli, un bez ļauna pieminēt pagātnē piedzīvoto. Arī labajam nav vajadzības pārāk pieķerties, tā vietā vairāk domājot par nākotni. Katras beigas ir jauns sākums," skaidro Laima Dimanta.

Dziesmu "Skan" Laima ir sarakstījusi kopā ar Jāni Eglīti un Didzi Sosti, vārdiem izmantojot Imanta Ziedoņa dzeju. Video režisors ir Didzis Eglītis.

Jau šajā piektdienā, 30.maijā, Laimu Dimantu ar grupu varēs dzirdēt koncertā "Radio H2O" gada jubilejas labdarības pasākumā "Nabaklab". Biļešu nauda tiks nodota ziedot.lv projekta "Namiņš bērniem 2014" īstenošanai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti