«Laika suns» sniegs «Gaismas lādiņa» brīvdabas koncertu Kalnciema kvartālā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Ceturtdien, 6. augustā, koncertā Kalnciema kvartālā dzirdēsim grupu „Laika suns” ar jauno albumu „Gaismas lādiņš”. Savukārt vakara pirmajā daļā uzstāsies divas jaunas grupas:  „The Citizens” un „Be Reet”. Koncerta sākums plkst. 19.

Grupa „Laika suns” apvieno profesionālus mūziķus ar pamatīgu pieredzi dažādos muzikālos projektos. „Laika suns” sastāvs ir muzikāli pārliecinošs - Arnis Račinskis, Pēteris Lunde, Elvijs Pārpucis un Kārlis Josts.

Vakara ievadā dzirdēsim divas svaigas pašmāju grupas. "The Citizens" pārstāv mazpazīstamo mūzikas žanru - sintīroku (indie, roku un synth sakausējums). Grupas skanējumu raksturo enerģiska un spēcīga ritma sekcija, kurā bungas un bass apvieno vienkāršo un sarežģīto, lai kopā radītu modernu roka skanējumu ar drum'n'bass pieskaņu. To papildina fankmūzikai raksturīgas ģitāras partijas un pretstatā 80. gadu atgādinoši klasiskā roka ģitāras solo. Visbeidzot unikālo skanējumu atnes sintezatoru melodijas un blūza stila vokāls, kuras piešķir katrai dziesmai citādu noskaņu - sapņainu, jautru vai melanholisku.

Jau šī gada rudenī būs gaidāms grupas debijas albums ar nosaukumu “Concrete Dreams”.

Grupas dalībnieki: Jānis Pētersons, Krišjānis Auziņš, Reinis Višķeris, Rihards Klūga, Roberts Veics.

"Be Reet" ir progresīvā indie roka grupa no Rīgas, kuru 2013.gadā izveidoja Roberts Bergs, Kristiāns Laizāns, Aigars Reiters un Kārlis Lazdovskis. Kopš tā laika grupa aktīvi sacer un ieraksta dziesmas un koncertē gan Latvijā, gan ārpus tās. 2014.gada septembrī grupai pievienojās basģitāriste Laura Kristīne Lāce. Šobrīd ir iespēja noklausīties četrus singlus - "Shy", "Adventure Land", "Memphis" un "Bullet". Grupa rudenī plāno arī laist klajā savu pirmo albumu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti