Lāčplēša dienas koncerts Mazajā ģildē «Ap karstu spuldzi» būs skatāms arī tiešsaistē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

11. novembrī pulksten 19.00 Mazās ģildes Lielajā zālē tiks atzīmēta Lāčplēša diena ar koncertu “Ap karstu spuldzi”, kas veltīts Latvijas neatkarības cīnītāju piemiņai, informēja organizatori. Koncertā uzstāsies dziedātājs – Daumants Kalniņš un taustiņinstrumentālists – Romāns Vendiņš.

Koncerts būs vērojams tiešraidē Mazās ģildes mājaslapā un vietnē "Facebook".

Īpaši Lāčplēša dienas koncertam Daumants Kalniņš kopā ar Romānu Vendiņu ir izveidojuši koncertprogrammu, kurā izskanēs gan latviešu tautai nozīmīgas melodijas, gan arī Daumanta Kalniņa radītās kompozīcijas un aranžijas.

Par gaidāmo pasākumu dziedātājs dalās ar Knuta Skujenieka dzejas vārdiem, kas tiks izdziedāti arī koncertā: “Ap karstu spuldzi tauriņš kvēl un plīvo, es neesmu tauriņš, nakts ir jāpārdzīvo..”. Kā norādīja koncerta organizatori: “Šīs rindiņas rezonē gan par gadsimtu senajām brīvības cīņām par Latviju, gan arī par šodienas situāciju pasaulē – ir notikumi, kas jāpārdzīvo.”

Koncertu “Ap karstu spuldzi” organizē RKTMC “Mazā Ģilde” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu. Pasākuma pulcēšanās un norises laikā tiks ievēroti visi valstī noteiktie drošības noteikumi.

Ieeja ar bezmaksas ielūgumiem, kas no 7. novembra saņemami “Biļešu Paradīze” kasēs un bilesuparadize.lv. Organizatori aicina sekot līdzi aktuālajai informācijai Mazās ģildes mājaslapā pēc valdības ārkārtas sēdes 6. novembrī par iespēju apmeklēt koncertu klātienē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti