Rīta Panorāma

Intervija ar Grupas Astro"n"out dalībniekiem

Rīta Panorāma

Galerejā putti izstāde guļot nomodā

Telefonintervija ar Lieni Grīnu

Labdarības koncertā Rokkafejnīcā ziedos grūtībās nonākušu mūziķu atbalstam

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

23. martā, Latvijas 1. Rokkafejnīcā notiks fonda “Līdzskaņa” rīkots labdarības koncerts, kurā uzstāsies Latvijā pazīstamas grupas un mūziķi. Koncertā vāks ziedojumus grūtībās nonākušo Latvijas mūziķu atbalstam.

Koncertā uzstāsies Andis Grīva, Aigars Krēsla, „Indygo”, „Flame and the Rolltons”, „Fuck Art”, „Riga Raggae”, „The Hobos”, Inokentijs Mārpls, Ralfs Eilands, Olga Rajecka un „Oranžās brīvdienas”. Vakaru vadīs un par atmosfēru rūpēsies Artūrs Mednis. Ieeja koncertā sākot no plkst. 19.00, kad koncertu iesildīs DJ Krii. Biļešu cena ir 7 eiro, un tās var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs.

Fonds jau ir saņēmis vairākus palīdzības pieteikumus un ārkārtas gadījumā snieguši pirmo palīdzību grupas „Eolika” dziedātājam Dainim Dobelniekam, iegādājoties nepieciešamo kājas protēzi, Latvijas Televīzijas raidījumā „Rīta Panorāma” sacīja fonda “Līdzskaņa” izpilddirektore Liena Grīna.

Vēl nelaimē nonākušiem mūziķiem var palīdzēt, iegādājoties mūzikas ierakstus fonda „Līdzskaņa” mājaslapā un ziedot.lv.

Fonda “Līdzskaņa” mērķis ir sniegt finansiālu un praktisku atbalstu izpildītājiem un fonogrammu producentiem. Atbalsts paredzēts, lai palīdzētu atveseļoties, kā arī pārvarēt pēkšņus zaudējumus un grūtības dzīvē, kas vienlaikus liegušas māksliniekiem iespēju attīstīt savu radošo darbību un apgrūtinājušas sadzīvi, izolējot māksliniekus no ierastās ikdienas vides.

Fonda izpilddirektore Liena Grīna stāsta: “Fonds tika radīts, jo Latvijā ir tik daudz mūziķi un izpildītāji, kuriem nepieciešams atbalsts. Mēs redzējām, ka vajag iesaistīties pašiem un veicināt arī kolēģu iesaisti. Šis koncerts parāda nelaimē nonākušajiem, ka viņi nav vieni un kolēģi ir gatavi palīdzēt, cik vien ir viņu spēkos. Ikviens var sniegt palīdzīgu roku dzīves grūtākajos brīžos. Strādājot kopā un palīdzot viens otram, mēs varam sasniegt daudz.”

Visi koncertā iegūtie līdzekļi tiks izmantoti atbalsta sniegšanai grūtībās nonākušajiem Latvijas izpildītājiem un producentiem, par kuriem iesniegti palīdzības pieteikumi fonda mājaslapā www.lidzskana.lv. Pašlaik fonds ir saņēmis piecus palīdzības pieteikumus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti