Labdarības koncertā «Nāc līdzās Ziemassvētkos» pulcēsies ap 200 dalībnieku

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

15.decembrī Rēzeknē, Latgales vēstniecībā "Gors" norisināsies labdarības koncerts "Nāc līdzās Ziemassvētkos!", kurā šogad piedalās īpaši liels pulks dalībnieku - ap diviem simtiem.

Koncerta dalībnieku vidū lielākā daļa ir integratīvā mākslas festivāla "Nāc līdzās!" 2014.gada laureāti - bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām sadzīvē, bet atvērtu un labestīgu dvēseli.

Kopā ar viņiem koncertā uzstāsies izcili Latvijas skatuves meistari. Fonda "Nāc līdzās!" vadītāja Sarma Freiberga norāda: "Viņi ir skaistas dvēseles cilvēki, jo tikai tādi spēj atrast laiku un izjust vēlmi ziedot savu laiku un talantu, lai būtu kopā ar cilvēkiem, kam ļoti nozīmīgs ir viņu atbalsts. Tas dod jaunu spēku un ticību saviem spēkiem un dzīvei."

 Šī gada koncerts būs īpašs ar to, ka pirmo reizi dalībnieki uzstāsies kopā ar profesionālo pūtēju orķestri "Rīga", kuru diriģēs tā mākslinieciskais vadītājs Mārtiņš Ozoliņš. Tāpat koncertā piedalīsies Latvijas Nacionālās operas solisti Evita Zālīte, Ilona Bagele, Dainis Skutelis, dziedātāji Andris Ērglis, Ieva Akuratere, Ieva Sutugova, kā arī vokālā grupa "Framest" Jāņa Ķirša vadībā.

Gandrīz visi koncerta skaņdarbi ir jaunās aranžijās, kuras orķestrim rakstījis liepājnieks Jēkabs Ozoliņš. Bet priekšnesumiem, kuri būs bez lielā orķestra, muzikālos uzvedumus palīdzējis radīt Jānis Miltiņš un Gunārs Igaunis.

Koncertu ierakstīs Latvijas Televīzija un Latvijas Radio.

Labdarības akcijas "Nāc līdzās Ziemassvētkos!" mērķis ir kopt, veidot un stiprināt labdarības tradīcijas Latvijā, veicinot bērnu ar īpašām vajadzībām talantu popularizēšanu un viņu spēju apliecināšanu. Akcijas laikā gūtie ieņēmumi no koncerta biļetēm un labdarības kartiņām tiks izmantoti bērnu talantu tālākai attīstībai. Fonda "Nāc līdzās!" patronese ir eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti