Labdarības koncertā «Cilvēks cilvēkam» vāks līdzekļus sociāli radošās nometnes rīkošanai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Fonds Līdzskaņa” kopā ar vairāk nekā 10 mūziķiem izziņo labdarības koncertu “Cilvēks cilvēkam”, kas norisināsies 22. martā Mārupes Kultūras namā. Koncertā tiks izpildītas dziesmas, kas radītas fonda sociāli radošajās nometnēs un visi par koncerta biļetēm iegūtie līdzekļi tiks novirzīti “Fonds Līdzskaņa” ceturtās nometnes organizēšanai šī gada septembrī, medijus informē organizatori.

Koncertā dziesmas izpildīs Arnis Mednis, Rihards Zaļupe, Atis Zviedris, Kārlis Auzāns, Ira Dūduma, Katrīna Dimanta, Jānis Miltiņš, Laima Dimanta, Herberts Blumbergs, Jānis Bērziņš, Elizabete Vētra, Edgars Rakovskis. Koncertu vadīs Ira Dūduma un Kristaps Rasims.

Šogad jau ceturto reizi “Fonds Līdzskaņa” organizēs sociāli radošo vasaras nometni.

Nometnes galvenais mērķis ir sniegt iespēju tiem mūziķiem, kas veselības stāvokļa, invaliditātes un citu apsvērumu dēļ vairs nav aktīvi mūzikas industrijā, tikties ar kolēģiem un darīt savu sirdslietu – muzicēt.

“Esmu priecīga, ka būšu daļa no “Fonda Līdzskaņa" pirmā lielā labdarības koncerta. Varēs iegrimt brīnišķīgas mūzikas pasaulē un baudīt vakaru lieliskā atmosfērā. Visas dziesmas ir komponētas fonda radošajās nometnēs. Būs dzirdami arī daži pirmatskaņojumi. Mūziķi, kuri uzstāsies koncertā, ir profesionāļi un mīl savu darbu, tādēļ ir vēl lielāks prieks mums visiem kopā satikties un kopā muzicēt. Aicinu cilvēkus nākt un izbaudīt vakaru,” stāsta dziedātāja Katrīna Dimanta.

“Fonds Līdzskaņa” ir sabiedriskā labuma organizācija, kas sniedz finansiālu vai praktisku atbalstu Latvijas mūziķiem, kuri saskārušies ar dažādām problēmām un paši tās atrisināt nevar.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti