«Laba daba» nedēļas nogalē - arī tiešraidēs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Jau ceturto gadu no 5.- 8. augustam, Radio NABA FM 95,8 un internetā audio tiešraidē varēs klausīties Starptautisko mūzikas un mākslas festivālu “Laba daba”. Tiešraidē būs dzirdamas intervijas ar festivāla māksliniekiem, dzīvo koncertu tiešraides un festivāla leģendas.

Ēterā būs dzirdamas gan ekspresintervijas ar māksliniekiem, gan īpašas mūziķu uzstāšanās pārraides no galvenās - Lāča skatuves, uz kuras kāps tādas muzikālās apvienības kā "Pērkonvīri", "Zig Zag", "Super Besse” (Ukraina),  "Satellites LV", "Lust for youth” (Dānija), “Fuckart" un “Rāva”. Savukārt pēc koncertiem festivāla viesi varēs satikt mūziķus “NABA ierakstu teltī”, turpat uz vietas varēs iegādāties mūzikas albumus un suvenīrus no māksliniekiem.

Par ētera programmas piesātināšanu ar festivāla atmosfēru rūpēsies Radio NABA ētera personības – Anete Enikova (KŪL), Aija Federova (“Anotācija”), Atis Žagars (“Mūzikas sirds”), Klāvs Lauls (“Ožamais spirts”), Eduards Ozoliņš (“Nabavakars”), Ivars Šteinbergs (“Bron-Hits”),  Mārtiņš Enģelis (“Mirklis pirms miera”) un Jānis Kazulis, savukāt tiešraides laikā varēs dzirdēt tādu Radio NABA raidījumu speciālizlaidumus kā “Šķērsām”, “Histērija”, “Studentu pietura”, “Conexao FM Brasil”, bet par jaudīgu sestdienas rīta modināšanas programmu parūpēsies “NABARĪTS”.

Tiešraides programmas aktualitātēm varēs sekot līdzi "Twitter", bet klausītāji, kas vēlēsies paziņot par īpaši spilgtiem un tiešraides vērtiem notikumiem, aicināti to darīt, pievienojot saviem ierakstiem #labadabalive.

Pieslēgšanās tiešajā ēterā sāksies piektdienas, 5. augusta, priekšpusdienā un turpināsies līdz pat svētdienas naktij. Festivāla tiešraidi varēs dzirdēt festivāla norises vietā, internetā - naba.lv un Latvijas radio 6  - FM 95,8.

Līdz 4. augustam vēl var paspēt piedalīties konkursā un laimēt divus ielūgumus uz “LABA DABA” festivālu!

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti