Rīta Panorāma

Skype intervija ar Lauru Očagovu

Rīta Panorāma

Intervija ar Florianu Šrēderu

Intervija ar Katrīnu Gupalo un Uģi Vālodzi (Oriole)

Kultūrvietā «OratoriO» gaidāms Katrīnas Gupalo koncerts «7 skumjas zvaigznes un Alabamas mēness»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Sestdien, 5. septembrī, mūzikas un drāmas telpā ”OratoriO” notiks mūziķes Katrīnas Gupalo koncerts ”7 skumjas zvaigznes un Alabamas mēness”. Koncertā piedalīsies arī elektroniskās mūzikas mākslinieks Oriole, informēja organizatori.

Koncerta programmā skanēs Katrīnas Gupalo oriģinālmūzika, Imanta Kalniņa meistardarbi, kā arī Kurta Veila mūzika. Skanēs "Viņi dejoja vienu vasaru", "Dūdieviņš", “Akāciju palags”, "Alabama Song", "Je ne t'aime pas", "Die Moritat von Mackie Messer".

Raksturojot gaidāmo koncertu, mūziķe Katrīna Gupalo LTV raidījumā “Rīta Panorāma” pastāstīja: “Tur mēs dzirdēsim diezgan unikālu savienojumu, kur ir mana balss, manas klavieres, bet klāt vēl ir elektronikas kosmoss, kas ir sintezatori, dažādas interesantas lietas, kuras pārvalda Oriole.

Tas tā kā pieliek jaunu dimensiju klāt, jaunu galaktiku, kosmosu.”

Aktrises Rēzijas Kalniņas un diriģenta Aināra Rubiķa radītā kultūras telpa ”OratoriO” savas durvis vēra 29. augustā. Jaunā kultūras pasākumu norises vieta Sporta 2 kvartālā tiks ieskandināta ar trīs dažādām koncertprogrammām.

“Tas ir tik saviļņojoši, ka Rīga turpina skanēt, ka Rīgā top gan jauni mākslas projekti, gan jaunas telpas to norisei. “OratoriO” kļūs par unikālu platformu radošiem eksperimentiem, par dažādu mākslinieku un dažādu žanru tikšanās krustpunktu,” uzsvēra Katrīna Gupalo.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti